Yürüyen Adam'ın kardeşleri Abilerinin Hakkını Aramak İçin Yollara Düştü

Kızılcahamam 06.06.2024 - 01:25, Güncelleme: 06.06.2024 - 02:03 20270+ kez okundu.
 

Yürüyen Adam'ın kardeşleri Abilerinin Hakkını Aramak İçin Yollara Düştü

Kayseri'de oturan Neşet Turan, İstanbul'a gitmek için 2 arkadaşıyla birlikte 8 gün önce yürüyerek yola çıktı. Yolda canlı yayın yaparken bir kamyonun çarpıp kaçması sonucu yaşamını yitirdi. Kardeşleri de abilerinin hakkını aramak için yollara düştü. İstanbul'a yürüyen kardeşler bugün Kızılcahamam'da kalacaklar

İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı... Abileri için yollara düşen kardeşleri Kızılcahamamhabere yaptığı açıklamada "Bir hayalini gerçekleştirmek için yola çıkan ve hayalini gerçekleştirmeden rahmeti rahmana kavuşan kardeşimize rahmet diliyorum ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.Bu olayı enine boyuna dinledim vurup kaçan ve yakalanıp serbest bırakılan kişi 75 yaşında ancak o arabayı süren kişi o olamaz bu işin iyice araştırılmasını rica ediyorum" dedi. Yürüyen Adam" lakaplı sosyal medya fenomeni Neşet Turan canlı yayın yaparken kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti Kayseri'den yola çıkarak İstanbul'a doğru ilerleyen ve 8 gündür yolda olan "Yürüyen Adam" lakaplı Neşet Turan, canlı yayın yaparken kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti. Turan'ın CZN Burak ile görüşmek için yola çıktığı öğrenildi. Kayseri'de oturan Neşet Turan, İstanbul'a gitmek için 2 arkadaşıyla birlikte 8 gün önce yürüyerek yola çıktı. Güzergah üzerinde konaklayarak yollarına devam eden Neşet Turan, bugün saat 20.30 sıralarında Aksaray- Ankara karayolu Sapmaz köyü yakınlarına geldiğinde, yolda kenarında yürürken bir taraftan da sosyal medyada canlı yayın yapmaya başladı. Yol kenarında yürüyüp, bir yandan da sosyal medyadan canlı yayın yapan Turan'a, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyon çarptı. Kamyon şoförü kaza yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Neşet Turan'ın kardeşi Ahmet Turan ve arkadaşı hasan andaç isinli kişiler adalet aramak için müge anlıya yürüyerek gitme kararı aldı
Kayseri'de oturan Neşet Turan, İstanbul'a gitmek için 2 arkadaşıyla birlikte 8 gün önce yürüyerek yola çıktı. Yolda canlı yayın yaparken bir kamyonun çarpıp kaçması sonucu yaşamını yitirdi. Kardeşleri de abilerinin hakkını aramak için yollara düştü. İstanbul'a yürüyen kardeşler bugün Kızılcahamam'da kalacaklar

İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı...
Abileri için yollara düşen kardeşleri Kızılcahamamhabere yaptığı açıklamada "Bir hayalini gerçekleştirmek için yola çıkan ve hayalini gerçekleştirmeden rahmeti rahmana kavuşan kardeşimize rahmet diliyorum ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.Bu olayı enine boyuna dinledim vurup kaçan ve yakalanıp serbest bırakılan kişi 75 yaşında ancak o arabayı süren kişi o olamaz bu işin iyice araştırılmasını rica ediyorum" dedi.

Yürüyen Adam" lakaplı sosyal medya fenomeni Neşet Turan canlı yayın yaparken kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti
Kayseri'den yola çıkarak İstanbul'a doğru ilerleyen ve 8 gündür yolda olan "Yürüyen Adam" lakaplı Neşet Turan, canlı yayın yaparken kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti. Turan'ın CZN Burak ile görüşmek için yola çıktığı öğrenildi.

Kayseri'de oturan Neşet Turan, İstanbul'a gitmek için 2 arkadaşıyla birlikte 8 gün önce yürüyerek yola çıktı. Güzergah üzerinde konaklayarak yollarına devam eden Neşet Turan, bugün saat 20.30 sıralarında Aksaray- Ankara karayolu Sapmaz köyü yakınlarına geldiğinde, yolda kenarında yürürken bir taraftan da sosyal medyada canlı yayın yapmaya başladı.

Yol kenarında yürüyüp, bir yandan da sosyal medyadan canlı yayın yapan Turan'a, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyon çarptı. Kamyon şoförü kaza yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.
Neşet Turan'ın kardeşi Ahmet Turan ve arkadaşı hasan andaç isinli kişiler adalet aramak için müge anlıya yürüyerek gitme kararı aldı

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.