Yaşanabilir bir Kızılcahamam için yardım ederek yaşa

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2020 - 05:35, Güncelleme: 12.06.2020 - 05:35 4233+ kez okundu.
 

Yaşanabilir bir Kızılcahamam için yardım ederek yaşa

Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesi gıda bankası çalışmaları için Sivas\'a gitti

Kızılcahamam İlçe Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek, Kızılcahamam’da faaliyete geçmesi planlanan sosyal yardım sistemini (Gıda Bankası) 2005 yılından beri uygulayan Sivas Belediyesi’ni ziyaret edip sistemle ilgili incelemelerde bulunup bilgi aldılar. Amacı; Kızılcahamam Belediyesi sınırları içerisinde ikamet eden, temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza  yardımda bulunmak olan sosyal yardım sisteminin işleyişine dair Belediye Başkanı Süleyman Acar şunları söyledi: “Sosyal yardım sistemini kurduğumuzda, destek olmak isteyen vatandaşımız, istediği ürünü alıp makbuz karşılığı bize teslim edecek. Kaydı yapılan bu ürünler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara tarafımızca ulaştırılacak. Veren el, alan eli görmeyecek, ama iki tarafta bundan hoşnut olacak. Bu sistemi 15 yıldır uygulayan Sivas Belediyesi’nin tecrübesinden de yararlanıp, Kızılcahamamlılar için sorunsuz işleyen bir sistem kurma gayretindeyiz.” dedi.
Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesi gıda bankası çalışmaları için Sivas\'a gitti

Kızılcahamam İlçe Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek, Kızılcahamam’da faaliyete geçmesi planlanan sosyal yardım sistemini (Gıda Bankası) 2005 yılından beri uygulayan Sivas Belediyesi’ni ziyaret edip sistemle ilgili incelemelerde bulunup bilgi aldılar.

Amacı; Kızılcahamam Belediyesi sınırları içerisinde ikamet eden, temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza  yardımda bulunmak olan sosyal yardım sisteminin işleyişine dair Belediye Başkanı Süleyman Acar şunları söyledi: “Sosyal yardım sistemini kurduğumuzda, destek olmak isteyen vatandaşımız, istediği ürünü alıp makbuz karşılığı bize teslim edecek. Kaydı yapılan bu ürünler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara tarafımızca ulaştırılacak. Veren el, alan eli görmeyecek, ama iki tarafta bundan hoşnut olacak. Bu sistemi 15 yıldır uygulayan Sivas Belediyesi’nin tecrübesinden de yararlanıp, Kızılcahamamlılar için sorunsuz işleyen bir sistem kurma gayretindeyiz.” dedi.

\"\"

\"\"

\"\"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.