Sıfır Atık Şehri Kızılcahamam'da Bir İlk Daha

Kızılcahamam 12.08.2022 - 13:23, Güncelleme: 12.08.2022 - 13:23 10642+ kez okundu.
 

Sıfır Atık Şehri Kızılcahamam'da Bir İlk Daha

Türkiye'nin sıfır atık şehri Kızılcahamam’da bir ilke daha imza atılıyor.

Vatandaşların merakla beklediği üniteler faaliyete geçiyor.  Türkiye Çevre Ajansı ile Kızılcahamam Belediyesi arasında yapılan protokol ile depozito sistemi Kızılcahamam'da hayata geçiriliyor. Bu noktalara plastik, metal ve cam gibi ambalaj atıklarınızı barkodlarını okutarak bırakıp,  Sıfır Atık kartınıza puan yükleyerek puanlarınızı, marketlerde , kırtasiyelerde, pastanelerde ve belediye hizmetlerinde kullanabileceksiniz. 
Türkiye'nin sıfır atık şehri Kızılcahamam’da bir ilke daha imza atılıyor.

Vatandaşların merakla beklediği üniteler faaliyete geçiyor. 
Türkiye Çevre Ajansı ile Kızılcahamam Belediyesi arasında yapılan protokol ile depozito sistemi Kızılcahamam'da hayata geçiriliyor.
Bu noktalara plastik, metal ve cam gibi ambalaj atıklarınızı barkodlarını okutarak bırakıp,  Sıfır Atık kartınıza puan yükleyerek puanlarınızı, marketlerde , kırtasiyelerde, pastanelerde ve belediye hizmetlerinde kullanabileceksiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.