Kızılcahamam\'da Kamu Spotu Çekimleri Yapıldı

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2020 - 05:43, Güncelleme: 01.06.2020 - 05:43 3208+ kez okundu.
 

Kızılcahamam\'da Kamu Spotu Çekimleri Yapıldı

Kızılcahamam’da bugün Sıfır Atık Projesine dikkat çekmek amacıyla Sıfır Atık kamu spotunun çekimleri yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından Birol Güven Mint Prodüksiyon'a çektirilen Sıfır Atık kamu spotunun çekimleri ilçemizde yapıldı. Kızılcahamam Belediyesi personeli de çekimlerde görev aldı. Belediye Başkanı Süleyman Acar, Sıfır Atık kamu spotunun çekimlerinin tüm Tv kanallarında yayınlanacağını ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacağını belirtti. Çevre Şehircilik Bakanımız ve Hemşerimiz Murat Kurum’a verdiği katkıları ve desteklerinden dolayı ilçemiz adına teşekkürlerini iletti. Ayrıca, “Çevre Şehircilik Bakanlığı yetkililerine, Sıfır Atık kamu spotunun çekimini gerçekleştiren Birol Güven Mint Prodüksiyon'a ve belediye personelimize teşekkür ederim” dedi.
Kızılcahamam’da bugün Sıfır Atık Projesine dikkat çekmek amacıyla Sıfır Atık kamu spotunun çekimleri yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından Birol Güven Mint Prodüksiyon'a çektirilen Sıfır Atık kamu spotunun çekimleri ilçemizde yapıldı. Kızılcahamam Belediyesi personeli de çekimlerde görev aldı.

Belediye Başkanı Süleyman Acar, Sıfır Atık kamu spotunun çekimlerinin tüm Tv kanallarında yayınlanacağını ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacağını belirtti. Çevre Şehircilik Bakanımız ve Hemşerimiz Murat Kurum’a verdiği katkıları ve desteklerinden dolayı ilçemiz adına teşekkürlerini iletti. Ayrıca, “Çevre Şehircilik Bakanlığı yetkililerine, Sıfır Atık kamu spotunun çekimini gerçekleştiren Birol Güven Mint Prodüksiyon'a ve belediye personelimize teşekkür ederim” dedi.

\"\"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.