Kızılcahamam\'da aç kalan domuzlar şehre indi

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2017 - 14:03, Güncelleme: 12.06.2017 - 14:03 3695+ kez okundu.
 

Kızılcahamam\'da aç kalan domuzlar şehre indi

Kızılcahamam Cumhuriyet meydanına inen domuzlar, bahçelerde karnını yiyecek aradı

Kızılcahamam'da ormanlık alanda aç kalan domuzlar,şehre inerek evlerin bahçelerinde yiyecek aradı. Kızılcahamam Karşıyaka Mahallesi Cumhuriyet Meydanının etrafında dolaşan 4 yaban domuzunun yiyecek aramasını semt sakinleri cep telefonuyla görüntüledi. Sahur vakti gelen Domuzların mahallede dolaştığı sırada köpeklerin sürekli havlamasıyla dışarı çıkanlar bir süre evlerin bahçelerine kadar giren domuzları izledi. Domuzlar bir süre sonra ormanlık alana döndü.
Kızılcahamam Cumhuriyet meydanına inen domuzlar, bahçelerde karnını yiyecek aradı

Kızılcahamam'da ormanlık alanda aç kalan domuzlar,şehre inerek evlerin bahçelerinde yiyecek aradı.

Kızılcahamam Karşıyaka Mahallesi Cumhuriyet Meydanının etrafında dolaşan 4 yaban domuzunun yiyecek aramasını semt sakinleri cep telefonuyla görüntüledi. Sahur vakti gelen Domuzların mahallede dolaştığı sırada köpeklerin sürekli havlamasıyla dışarı çıkanlar bir süre evlerin bahçelerine kadar giren domuzları izledi. Domuzlar bir süre sonra ormanlık alana döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.