Kızılcahamam a kış Şubatta geldi

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2007 - 23:00, Güncelleme: 01.02.2007 - 23:00 4265+ kez okundu.
 

Kızılcahamam a kış Şubatta geldi

Kış Kızılcahamam'a Şubat'ta geldi.Dün gece başlayan kar yağışı ilçeyi beyza örtüyle kapladı kar kalınğı 20 cm yi buldu

Şubat ayında Kızılcahamam kışı yaşamaya başladı dün geceden buyana yağan aralıksız kar yağışı ilçeyi beyaz örtüyle kapladı. Belediye ekipleri kaldırımdaki karları temizleme çalışmalarına devam ederken ilçeye yağan kar 20 cm ye yaklaştı. İlçe kaymakamı Bilal ÇELİK yoğun kar yağışı sebebi ile daha önce planlanan ve bugün yapılacak olan Pazar bölgesi köy ziyaretlerini iptal etti. İlçeye bağlı köylerde kar kalınlığının yarım metreyi geçti ği ifade edilirken dağlarda bu oranın bir metreyi bulduğu ifade ediliyor. kızılcahamamhaber
Kış Kızılcahamam'a Şubat'ta geldi.Dün gece başlayan kar yağışı ilçeyi beyza örtüyle kapladı kar kalınğı 20 cm yi buldu

Şubat ayında Kızılcahamam kışı yaşamaya başladı dün geceden buyana yağan aralıksız kar yağışı ilçeyi beyaz örtüyle kapladı.

Belediye ekipleri kaldırımdaki karları temizleme çalışmalarına devam ederken ilçeye yağan kar 20 cm ye yaklaştı.

İlçe kaymakamı Bilal ÇELİK yoğun kar yağışı sebebi ile daha önce planlanan ve bugün yapılacak olan Pazar bölgesi köy ziyaretlerini iptal etti.

İlçeye bağlı köylerde kar kalınlığının yarım metreyi geçti ği ifade edilirken dağlarda bu oranın bir metreyi bulduğu ifade ediliyor.

kızılcahamamhaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.