Kazım Karabekirin ikinci kıbrıs gezisi başladı

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.1970 - 00:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 00:00 4455+ kez okundu.
 

Kazım Karabekirin ikinci kıbrıs gezisi başladı

Kızılcahamam Belediyesi ile KKTC Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Kültür anlaşması gereği planlanan karşılıklı kültürel etkinlikler çerçevesinde Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan bir gurp önceki gün kıbrısa gitti.

Kızılcahamam Belediyesi ile KKTC Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Kültür anlaşması gereği planlanan karşılıklı kültürel etkinlikler çerçevesinde Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan bir gurp önceki gün kıbrısa gitti. Girne gençlik kampında kalacak öğrenciler buradan KKTC bulunan tarihi ve doğal güzelliklerini görme ve tanıma imkânı bulacaklar.29 EkimCumhuriyet Bayramı  etkinliklerine de katılacak olan ekip 30 Ekim 2011 Pazar  günü Kızılcahamam’a dönecek. Belediye Önünden hareket eden grubu uğurlamak için Beeldiye Başkanı Coşkun Ünal'da geldi.Yavru vatan ile Kızılcahamam Belediyesi arasında arasından yapılan kültür anlaşması çerçevesinde Kızılcahamam’dan KKTC ne  300 öğrencimiz  gidecek. Yavru vatanı tanıma imkânı bulacak öğrencilerden şimdiye kadar 200 ün üzerinde öğrencimiz bu kapsamda yavru vatana gitti. Okullar tarafından seçilerek götürülen öğrenciler genel olarak  sosyal ve kültürel faaliyetlere katılan, başarı durumu yüksek öğrencilerin seçilip götürüldükleri söyleniyor.Oysa genel olarak bakıldığında butür organizasyonlara gelir düzeyide yüksek öğrencilerin katıldığını, buraları normal şartlarda da görebilecek çocukların gittiklerini görüyüroz. Bir sonraki Geziye  Belediye Başkanımızdan ve bundan sonra gidecek okulun idarecilerinden bir sonraki Kıbrıs gezisine götürülecek öğrencilerin şimdiye kadar hiç tatile çıkmamış, okulda bir aktiviteye katılmamış başarı durumuda çok iyi olmayan, maddi durumu kötü öğrencilerden seçilmesini, bu çocuklarında  böyle gezilere diğer öğrenciler gibi gitmeye  haklarının olduğunu düşünüyoruz.İnanıyoruzki böyle bir durumda maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin masraflarını Kızılcahamam Belediyesi karşılayacaktır.
Kızılcahamam Belediyesi ile KKTC Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Kültür anlaşması gereği planlanan karşılıklı kültürel etkinlikler çerçevesinde Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan bir gurp önceki gün kıbrısa gitti.

Kızılcahamam Belediyesi ile KKTC Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Kültür anlaşması gereği planlanan karşılıklı kültürel etkinlikler çerçevesinde Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan bir gurp önceki gün kıbrısa gitti.

Girne gençlik kampında kalacak öğrenciler buradan KKTC bulunan tarihi ve doğal güzelliklerini görme ve tanıma imkânı bulacaklar.29 EkimCumhuriyet Bayramı  etkinliklerine de katılacak olan ekip 30 Ekim 2011 Pazar  günü Kızılcahamam’a dönecek.

Belediye Önünden hareket eden grubu uğurlamak için Beeldiye Başkanı Coşkun Ünal'da geldi.Yavru vatan ile Kızılcahamam Belediyesi arasında arasından yapılan kültür anlaşması çerçevesinde Kızılcahamam’dan KKTC ne  300 öğrencimiz  gidecek. Yavru vatanı tanıma imkânı bulacak öğrencilerden şimdiye kadar 200 ün üzerinde öğrencimiz bu kapsamda yavru vatana gitti.

Okullar tarafından seçilerek götürülen öğrenciler genel olarak  sosyal ve kültürel faaliyetlere katılan, başarı durumu yüksek öğrencilerin seçilip götürüldükleri söyleniyor.Oysa genel olarak bakıldığında butür organizasyonlara gelir düzeyide yüksek öğrencilerin katıldığını, buraları normal şartlarda da görebilecek çocukların gittiklerini görüyüroz.

Bir sonraki Geziye  Belediye Başkanımızdan ve bundan sonra gidecek okulun idarecilerinden bir sonraki Kıbrıs gezisine götürülecek öğrencilerin şimdiye kadar hiç tatile çıkmamış, okulda bir aktiviteye katılmamış başarı durumuda çok iyi olmayan, maddi durumu kötü öğrencilerden seçilmesini, bu çocuklarında  böyle gezilere diğer öğrenciler gibi gitmeye  haklarının olduğunu düşünüyoruz.İnanıyoruzki böyle bir durumda maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin masraflarını Kızılcahamam Belediyesi karşılayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.