Kaymakamlık Kupası Voleybol Kupasında Şampiyon Belli Oldu

Spor 22.03.2022 - 00:42, Güncelleme: 22.03.2022 - 00:42 30891+ kez okundu.
 

Kaymakamlık Kupası Voleybol Kupasında Şampiyon Belli Oldu

Kızılcahamam Kaymakamlığı Kurumlar arası Voleybol Turnuvası bugün yapılan final maçları ile sona erdi.

Kızılcahamam Kaymakamlığı Kurumlar arası Voleybol Turnuvası Rıza Doğan kapalı spor salonunda oynan final maçları ile sona erdi. Saat 16.00da başlayan ilk üçüncülük dördüncülük maçında Perihan Erdoğan Ortaokulu ile Jandarma Karşı karşıya geldiği maçı Perihan Erdoğan Ortaokulu 3-2 kazanarak turnuvanın 3.sü oldu. Daha sonra Final müsabakasında İBN-İ SİNA MTAL ile Anadolu Lisesi Voleybol takımları karşı karşıya geldi.Kızılcahamam'da yapılan turnuvalarda son yılların en çekişmeli ve keyifli maçını, Kızılcahamam Kaymakamı Can AKSOY, Belediye Başkanı Süleyman ACAR, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan yardımcısı Yılmaz Özbek, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Dede Ünal, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ersan Ünlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, Emniyet Müdürü kamu kurumlarının amirleri ve tribünleri dolduran yüzlerce seyirci izledi. Çekişmeli ve seyir zevki yüksek maçı Anadolu Lisesi kazanarak Turnuvanın Şampiyonu oldu. İBN-İ SİNA MTAL ise çıkarttığı takım ile izleyen herkesin takdirini kazanırken gönüllerin şampiyonu olarak hafızlarda yerini aldı. Kızılcahamam Kaymakamı Can AKSOY kupa töreni sonrasında yaptığı konuşmada turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek, Mayıs ayında tekrar bir turnuva yapılacağı sözünü verdi.
Kızılcahamam Kaymakamlığı Kurumlar arası Voleybol Turnuvası bugün yapılan final maçları ile sona erdi.

Kızılcahamam Kaymakamlığı Kurumlar arası Voleybol Turnuvası Rıza Doğan kapalı spor salonunda oynan final maçları ile sona erdi.

Saat 16.00da başlayan ilk üçüncülük dördüncülük maçında Perihan Erdoğan Ortaokulu ile Jandarma Karşı karşıya geldiği maçı Perihan Erdoğan Ortaokulu 3-2 kazanarak turnuvanın 3.sü oldu.

Daha sonra Final müsabakasında İBN-İ SİNA MTAL ile Anadolu Lisesi Voleybol takımları karşı karşıya geldi.Kızılcahamam'da yapılan turnuvalarda son yılların en çekişmeli ve keyifli maçını, Kızılcahamam Kaymakamı Can AKSOY, Belediye Başkanı Süleyman ACAR, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan yardımcısı Yılmaz Özbek, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Dede Ünal, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ersan Ünlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, Emniyet Müdürü kamu kurumlarının amirleri ve tribünleri dolduran yüzlerce seyirci izledi.

Çekişmeli ve seyir zevki yüksek maçı Anadolu Lisesi kazanarak Turnuvanın Şampiyonu oldu. İBN-İ SİNA MTAL ise çıkarttığı takım ile izleyen herkesin takdirini kazanırken gönüllerin şampiyonu olarak hafızlarda yerini aldı.

Kızılcahamam Kaymakamı Can AKSOY kupa töreni sonrasında yaptığı konuşmada turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek, Mayıs ayında tekrar bir turnuva yapılacağı sözünü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.