Hemşehrimiz Enes Özdemir Karete'de Yine Şampiyon Oldu

Kızılcahamam 13.05.2024 - 01:28, Güncelleme: 27.05.2024 - 12:44 18042+ kez okundu.
 

Hemşehrimiz Enes Özdemir Karete'de Yine Şampiyon Oldu

Avrupa Karate Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye'nin erkek kata takımı altın madalya alırken, kadın kata takımı ise bronz madalya kazandı.

Türk sporcular, kazandıkları 3 altın ve 7 bronz madalyayla Avrupa Karate Şampiyonası'nda takım sıralamasının zirvesinde yer aldı. casibom Türkiye Karate Federasyonunun açıklamasına göre, Hırvatistan'ın Zadar kentinde düzenlenen organizasyonda 3 altın ve 7 bronz madalya elde eden ay-yıldızlılar, Almanya (3 altın, 2 bronz) ve Hırvatistan'ın (3 altın, 1 bronz) önünde birinci oldu. MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK Erkek Kata Takımı sporcularından, Ali Sofuoğlu, Emre Vefa Göktaş ve Enes Özdemir finalde karşılaştığı İspanyol rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaştı casibom giriş 2024 Avrupa Karate Şampiyonası'nda madalya kazanan milli sporcular şöyle: Altın Erkekler kata: Ali Sofuoğlu. casibom yeni giriş Kadınlar kata: Dilara Bozan. Erkekler kata takım: Ali Sofuoğlu, Emre Vefa Göktaş, Enes Özdemir. Bakan Bak, milli karatecileri tebrik etti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında, "Hırvatistan'ın Zadar kentinde düzenlenen Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nı 4'ü altın, 8'i bronz olmak üzere 12 madalya ile tamamlayan milli sporcularımızı kutluyorum. Milli karatecilerimizin kazandığı başarılarda emeği olanlara ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. 51 ülkeden 600 sporcunun katıldığı şampiyonayı genel klasmanda birinci olarak tamamlayan milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.
Avrupa Karate Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye'nin erkek kata takımı altın madalya alırken, kadın kata takımı ise bronz madalya kazandı.

Türk sporcular, kazandıkları 3 altın ve 7 bronz madalyayla Avrupa Karate Şampiyonası'nda takım sıralamasının zirvesinde yer aldı.

casibom

Türkiye Karate Federasyonunun açıklamasına göre, Hırvatistan'ın Zadar kentinde düzenlenen organizasyonda 3 altın ve 7 bronz madalya elde eden ay-yıldızlılar, Almanya (3 altın, 2 bronz) ve Hırvatistan'ın (3 altın, 1 bronz) önünde birinci oldu.

MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK
Erkek Kata Takımı sporcularından, Ali Sofuoğlu, Emre Vefa Göktaş ve Enes Özdemir finalde karşılaştığı İspanyol rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaştı

casibom giriş

2024 Avrupa Karate Şampiyonası'nda madalya kazanan milli sporcular şöyle:

Altın
Erkekler kata: Ali Sofuoğlu.

casibom yeni giriş

Kadınlar kata: Dilara Bozan.

Erkekler kata takım: Ali Sofuoğlu, Emre Vefa Göktaş, Enes Özdemir.

Bakan Bak, milli karatecileri tebrik etti
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında, "Hırvatistan'ın Zadar kentinde düzenlenen Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nı 4'ü altın, 8'i bronz olmak üzere 12 madalya ile tamamlayan milli sporcularımızı kutluyorum. Milli karatecilerimizin kazandığı başarılarda emeği olanlara ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. 51 ülkeden 600 sporcunun katıldığı şampiyonayı genel klasmanda birinci olarak tamamlayan milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.