Sünnet Şöleni Kayıtları Başlıyor

Kızılcahamam 31.07.2026 - 20:52, Güncelleme: 31.07.2026 - 20:52 127 kez okundu.
 

Sünnet Şöleni Kayıtları Başlıyor

Kızılcahamam’da Sünnet Şöleni Heyecanı Başlıyor!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, geleneksel Sünnet Şöleni için kayıtların başladığını müjdeledi. Başkan Acar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:“Evlatlarımızın mutluluğuna ortak oluyor, geleneklerimizi birlik ve beraberlik içerisinde yaşatıyoruz. Sünnet Şöleni kayıtlarımız 30 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.Bu anlamlı organizasyonda tüm ailelerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Rabbim tüm evlatlarımızı sağlıkla, huzurla ve hayırlı bir ömürle büyütmeyi nasip etsin.”  Kayıt Tarihleri: 30 Temmuz - 6 Ağustos Detaylı Bilgi: Kızılcahamam Belediyesi
Kızılcahamam’da Sünnet Şöleni Heyecanı Başlıyor!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, geleneksel Sünnet Şöleni için kayıtların başladığını müjdeledi.
Başkan Acar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:“Evlatlarımızın mutluluğuna ortak oluyor, geleneklerimizi birlik ve beraberlik içerisinde yaşatıyoruz. Sünnet Şöleni kayıtlarımız 30 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.Bu anlamlı organizasyonda tüm ailelerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Rabbim tüm evlatlarımızı sağlıkla, huzurla ve hayırlı bir ömürle büyütmeyi nasip etsin.” 
Kayıt Tarihleri: 30 Temmuz - 6 Ağustos
Detaylı Bilgi: Kızılcahamam Belediyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.