Delegelerden Hasan Nuri Akça’ya Bir Kez Daha Güçlü Yetki
Delegelerden Hasan Nuri Akça’ya Bir Kez Daha Güçlü Yetki
Kızılcahamamlı Hasan Nuri Akça Güven Tazeledi
Kızılcahamamlı Hasan Nuri Akça Güven Tazeledi
Türk Tarım Orman Sen Sendikası’nın 8. Olağan Genel Kurulu büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan seçimler sonucunda Kızılcahamamlı hemşehrimiz Hasan Nuri Akça, genel başkan yardımcılığı görevine ikinci kez seçilerek güven tazeledi.
Sendika camiasında memnuniyetle karşılanan seçim sonuçlarının ardından hayırlı olsun ziyaretleri de aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Ak Parti İlçe Başkanı Güray Altunay, Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu ve çok sayıda Kızılcahamamlı, sendikanın genel merkezine giderek Hasan Nuri Akça’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.
Gerçekleşen ziyaretlerde birlik ve beraberlik vurgusu öne çıkarken, Hasan Nuri Akça’nın üstlendiği görevden duyulan memnuniyet de dile getirildi. Hemşehrileri tarafından ilgiyle karşılanan Akça, nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, yeni dönemde de aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.
Kızılcahamam’da gurur ve sevinçle karşılanan gelişme, ilçe kamuoyunda da takdirle karşılandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.