10 hektar Sarıçam ormanı yandı .../ Foto Galeri

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2008 - 22:00, Güncelleme: 05.09.2008 - 22:00 3111+ kez okundu.
 

10 hektar Sarıçam ormanı yandı .../ Foto Galeri

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi Berçin Çatak köyü yaylası Kanlı Pınar dere ile teflon arasında yıldırım düşmesi sonucu başladığı tahmin edilen yangında 10 hektar orman kül oldu

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi Berçin Çatak köyü yaylası Kanlı Pınar dere ile teflon arasında yıldırım düşmesi sonucu başladığı tahmin edilen yangın kontrol altına alındı. Kızılcahamamhaberin Orman işletme Müdürü M. Sait Yorulmaz’dan aldığı bilgiye göre, Bolu'nun Gerede ilçesi ve Çankırı’nın   Çerkeç ilçeleri sınırındaki Kızılcahamam Orman işletmesine bağlı bölgede çıkan yangına 10 Arazöz, 4 adet Kızılcahamam belediyesi su tankeri 1 adet dozer, 10 pikap,3 adet karayolları su tankeri ile gündüz bir helikopter 5 teknik eleman, 70 işçi, 10 jandarma ve 20 kişilik mükellefin katılımı ile kontrol altına alındı. Yer yer tepe yapan yangın verimli ormanlık bölgede 10 hektarlık sarıçam ve köknar ormanı zarar gördü. Kızılcahamam, Çerkeş, Gerede üçgeninde çıkan yangını Belediye Başkanı Adem Özbekler’ de yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.   Yanan Karınca Yuvası                    
Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi Berçin Çatak köyü yaylası Kanlı Pınar dere ile teflon arasında yıldırım düşmesi sonucu başladığı tahmin edilen yangında 10 hektar orman kül oldu

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi Berçin Çatak köyü yaylası Kanlı Pınar dere ile teflon arasında yıldırım düşmesi sonucu başladığı tahmin edilen yangın kontrol altına alındı.

Kızılcahamamhaberin Orman işletme Müdürü M. Sait Yorulmaz’dan aldığı bilgiye göre, Bolu'nun Gerede ilçesi ve Çankırı’nın   Çerkeç ilçeleri sınırındaki Kızılcahamam Orman işletmesine bağlı bölgede çıkan yangına 10 Arazöz, 4 adet Kızılcahamam belediyesi su tankeri 1 adet dozer, 10 pikap,3 adet karayolları su tankeri ile gündüz bir helikopter 5 teknik eleman, 70 işçi, 10 jandarma ve 20 kişilik mükellefin katılımı ile kontrol altına alındı.

Yer yer tepe yapan yangın verimli ormanlık bölgede 10 hektarlık sarıçam ve köknar ormanı zarar gördü. Kızılcahamam, Çerkeş, Gerede üçgeninde çıkan yangını Belediye Başkanı Adem Özbekler’ de yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

Yanan Karınca Yuvası

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.