Belediye Meclis Üyesi Murtaza Güngör\'ün acı günü

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2016 - 15:59, Güncelleme: 04.03.2016 - 15:59 3085+ kez okundu.
 

Belediye Meclis Üyesi Murtaza Güngör\'ün acı günü

Kızılcahamam Belediyesi Meclis Üyesi Murtaza Güngör\'ün annesi Rukiye Güngör hayatını kaybetti.

Merhume Rukiye Güngör, 05 Mart 2016 Cumartesi günü öğle namazından önce Gebeler Mahallesi'nde Mevlid-i Şerif okutularak ve öğle namazı sonrasında cenaze namazı kılınması ile mahalle mezarlığına defnedilecek. Cenaze için saat 10:30'da adliye binası önünden otobüs kalkacak. Kızılcahamam Hber olarak  Rukiye Güngör'e Allah'tan rahmet, Belediye Meclis Üyesi Murtaza Güngör, ve ailesi ve yakınlarına da başsağlığı diliyoruz
Kızılcahamam Belediyesi Meclis Üyesi Murtaza Güngör\'ün annesi Rukiye Güngör hayatını kaybetti.

Merhume Rukiye Güngör, 05 Mart 2016 Cumartesi günü öğle namazından önce Gebeler Mahallesi'nde Mevlid-i Şerif okutularak ve öğle namazı sonrasında cenaze namazı kılınması ile mahalle mezarlığına defnedilecek.

Cenaze için saat 10:30'da adliye binası önünden otobüs kalkacak.

Kızılcahamam Hber olarak  Rukiye Güngör'e Allah'tan rahmet, Belediye Meclis Üyesi Murtaza Güngör, ve ailesi ve yakınlarına da başsağlığı diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.