Belediye Başkanı ve İlçe Kaymakamı Muhtarlarla Bir araya Geldi

Kızılcahamam 22.05.2024 - 02:03, Güncelleme: 22.05.2024 - 02:03 14541+ kez okundu.
 

Belediye Başkanı ve İlçe Kaymakamı Muhtarlarla Bir araya Geldi

Kızılcahamam Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısına Belediye Başkanı Süleyman ACAR'da katıldı

Belediye aşkanı Süleyman ACCAR yaptığı açıklamada istişareye önem veriyor, sorunlarımızı tespit ederek çözüm üretiyoruz.Kaymakamımız Sn. Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu ile birlikte, mahalle muhtarlarımızla Tiyatro ve Toplantı Salonumuzda bir araya gelerek istişarelerimizi gerçekleştirdik. İlçe merkezinde ve mahallelerimizde vatandaşlarımıza hizmet için çalışmaya, istişare halinde güzel ilçemizi ihya etmeye devam edeceğiz"dedi.
Kızılcahamam Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısına Belediye Başkanı Süleyman ACAR'da katıldı

Belediye aşkanı Süleyman ACCAR yaptığı açıklamada istişareye önem veriyor, sorunlarımızı tespit ederek çözüm üretiyoruz.Kaymakamımız Sn. Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu ile birlikte, mahalle muhtarlarımızla Tiyatro ve Toplantı Salonumuzda bir araya gelerek istişarelerimizi gerçekleştirdik.
İlçe merkezinde ve mahallelerimizde vatandaşlarımıza hizmet için çalışmaya, istişare halinde güzel ilçemizi ihya etmeye devam edeceğiz"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.