AK Parti Kızılcahamam Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

Belediye Haberleri 19.11.2021 - 22:51, Güncelleme: 19.11.2021 - 22:51 16797+ kez okundu.
 

AK Parti Kızılcahamam Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Kızılcahamam Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

Ak Parti Danışma Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Süleyman Acar, MKYK üyesi  Ahmet Gündoğdu, İl Başkan Yardımcısı Selahattin Yağcı, İl Koordinatörü Ahmet Karaca İlçe Başkanı, Kadın ve Gençlik kolları Başkanları, Meclis Üyeleri ve Teşkilat üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Toplantıda Kızılcahamam Belediyesinin çalışmalarından bahsedildi, istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.
AK Parti Kızılcahamam Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

Ak Parti Danışma Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Süleyman Acar, MKYK üyesi  Ahmet Gündoğdu, İl Başkan Yardımcısı Selahattin Yağcı, İl Koordinatörü Ahmet Karaca İlçe Başkanı, Kadın ve Gençlik kolları Başkanları, Meclis Üyeleri ve Teşkilat üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantıda Kızılcahamam Belediyesinin çalışmalarından bahsedildi, istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.