21 Eylül salı günü elektriği kesilecek bölgeler

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.1970 - 00:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 00:00 3143+ kez okundu.
 

21 Eylül salı günü elektriği kesilecek bölgeler

Bakım, onarım ve arıza giderme çalışmaları nedeniyle 21 Eylül tarihlerinde Kızılcahamam'ın bazı yerlerine elektrik verilemeyecek.

Bakım, onarım ve arıza giderme çalışmaları nedeniyle 21 Eylül tarihlerinde Ankara'nın bazı yerlerine elektrik verilemeyecek. Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre 21 Eylül Salı günü Kızılcahamam’da elektrik alamayacak bazı bölgeler yerler ve saatleri şöyle: Kızılcahamam'da 09.00-15.00 saatleri arası Akasya Termal Tesisleri, Kızılcahamam Sanayi Sitesi, Kızılcahamam Ceza Evi ve civarı, Baştaş Hazır Beton Sanayi.''bölgesine Elektrik verilemeyecek
Bakım, onarım ve arıza giderme çalışmaları nedeniyle 21 Eylül tarihlerinde Kızılcahamam'ın bazı yerlerine elektrik verilemeyecek.
Bakım, onarım ve arıza giderme çalışmaları nedeniyle 21 Eylül tarihlerinde Ankara'nın bazı yerlerine elektrik verilemeyecek.
Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre 21 Eylül Salı günü Kızılcahamam’da elektrik alamayacak bazı bölgeler yerler ve saatleri şöyle:
Kızılcahamam'da 09.00-15.00 saatleri arası Akasya Termal Tesisleri, Kızılcahamam Sanayi Sitesi, Kızılcahamam Ceza Evi ve civarı, Baştaş Hazır Beton Sanayi.''bölgesine Elektrik verilemeyecek
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.