2012 yılı Şampiyonu Galatasaray

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2012 - 11:30, Güncelleme: 05.12.2012 - 11:30 3027+ kez okundu.
 

2012 yılı Şampiyonu Galatasaray

Spor Toto Süper Final 6. hafta maçında Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluğu ezeli rakibine kaptırdı.

Spor Toto Süper Final 6. hafta maçında Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluğu ezeli rakibine kaptırdı. Cüneyt Çakır'ın son düdüğü çalmasının ardından polis kordonu eşliğinde Galatasaraylı futbolcular büyük bir sevinç yaşarken; Fenerbahçe tarafında ise hüzün vardı. Sarı lacivertliler evinde şampiyonluğu kaybetmenin ve son maç fobisini yenememenin sıkıntısını yaşadı. Reto Ziegler, gözyaşlarını tutamazken; diğer takım arkadaşları İsviçreli futbolcuya destek verdi. Fenerbahçeli futbolcuları saha içerisine giren kulüp asbaşkanı Ali Koç da teselli etmeye çalıştı. Tribünler, şampiyonluğu yitiren sarı-lacivertli ekibi adeta bağrına basarak tribünlere çağırıp destek verdiler. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve futbolcular saha içinde yaşanan üzüntülerin ardından soyunma odasına giderken, kendilerine destek olan tribünleri alkışladılar. Kızılcahamam'da galatasarylı taraftarlar takımlarının şampiyonluğunu tur atarak kutladı.Postane önünde biriken bir grup taraftar meşale yakrak takımlarına tezahüratta bulundu.Kızılcahamam'da ki kutlamalar olaysız sona erdi. Bir Fenarbahçeli olarak Galatasarayın şampiyonluğunu kutluyoruz  
Spor Toto Süper Final 6. hafta maçında Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluğu ezeli rakibine kaptırdı.

Spor Toto Süper Final 6. hafta maçında Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluğu ezeli rakibine kaptırdı.

Cüneyt Çakır'ın son düdüğü çalmasının ardından polis kordonu eşliğinde Galatasaraylı futbolcular büyük bir sevinç yaşarken; Fenerbahçe tarafında ise hüzün vardı.

Sarı lacivertliler evinde şampiyonluğu kaybetmenin ve son maç fobisini yenememenin sıkıntısını yaşadı. Reto Ziegler, gözyaşlarını tutamazken; diğer takım arkadaşları İsviçreli futbolcuya destek verdi.

Fenerbahçeli futbolcuları saha içerisine giren kulüp asbaşkanı Ali Koç da teselli etmeye çalıştı.

Tribünler, şampiyonluğu yitiren sarı-lacivertli ekibi adeta bağrına basarak tribünlere çağırıp destek verdiler.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve futbolcular saha içinde yaşanan üzüntülerin ardından soyunma odasına giderken, kendilerine destek olan tribünleri alkışladılar.

Kızılcahamam'da galatasarylı taraftarlar takımlarının şampiyonluğunu tur atarak kutladı.Postane önünde biriken bir grup taraftar meşale yakrak takımlarına tezahüratta bulundu.Kızılcahamam'da ki kutlamalar olaysız sona erdi.

Bir Fenarbahçeli olarak Galatasarayın şampiyonluğunu kutluyoruz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.