1. Dönem Taekwondo GIP Kuşak Sınavı Yapıldı

Kızılcahamam 05.02.2023 - 23:17, Güncelleme: 05.02.2023 - 23:17 15020+ kez okundu.
 

1. Dönem Taekwondo GIP Kuşak Sınavı Yapıldı

Kızılcahamam Belediyesi Amatör Spor Kulübü 1. Dönem Taekwondo GIP Kuşak Sınavı sporcuların ve ailelerinin yoğun ilgisi ile yapıldı.

  50 sporcunun katılımı ile yapılan sınavda başarılı olan sporculara belediye tarafından hazırlanan başarı belgeleri takdim edildi. Taekwondo branşında lisanslı ve kursiyer sporcularla birlikte toplamda 286 genç antrenörlerimiz Nihat İnci, Sema Bakır ve Okan Öztürk haftada 4 gün antrenman yapıyor. Taekwondo kursları ile ayrıntılı bilgiyi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden alabilirsiniz.  
Kızılcahamam Belediyesi Amatör Spor Kulübü 1. Dönem Taekwondo GIP Kuşak Sınavı sporcuların ve ailelerinin yoğun ilgisi ile yapıldı.
 
50 sporcunun katılımı ile yapılan sınavda başarılı olan sporculara belediye tarafından hazırlanan başarı belgeleri takdim edildi.
Taekwondo branşında lisanslı ve kursiyer sporcularla birlikte toplamda 286 genç antrenörlerimiz Nihat İnci, Sema Bakır ve Okan Öztürk haftada 4 gün antrenman yapıyor.
Taekwondo kursları ile ayrıntılı bilgiyi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden alabilirsiniz.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.