Tepebaşı Camiinin Temeli Törenle Atıldı.

Kızılcahamam 08.06.2024 - 00:09, Güncelleme: 08.06.2024 - 00:49 20610+ kez okundu.
 

Tepebaşı Camiinin Temeli Törenle Atıldı.

Kızılcahamam Tepebaşı (Muhittin) Cami temeli bugün yapılan törenle atıldı. Törene Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman ACAR, İlçe Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu ve çok sayıda Kızılcahamamlı Katıldı.

Belediye Başkanı Süleyman ACAR törende yaptığı konuşmada Çocukluğumun geçtiği, rahmetli Mustafa Acar ve Rabbim sağlıklı ömrünü versin Durali Kütükçüoğlu hocamızdan ders aldığım, müezzinlik yaptığım, namaz kıldırdığım, Akçay Mahallesinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde yıkımı tamamlanan, “Muhittin Camii” olarak bilinen Tepebaşı Camii’nin temel atma törenini Cuma Namazı sonrasında gerçekleştirdik. İçerisinde konferans salonu, derslik, spor merkezi, kütüphane gibi imkanların bulunduğu yeni bir cami ve külliye olarak hizmet edecek projemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu yaptığı konuşmada "Kuzeyin yıldızı  olarak gördüğüm Ankara'nın belki en güzel yeri, dünyada belki Davos'la kıyaslanabilir ama çok daha güzel, çok daha özel, suyu sert ,insanı mert  Kızılcahamamlı hemşehrilerim burada bulunmak bizleri mutlu ediyor dedi. Daha sonra Teepebaşı camiinin tei dua eşliğinde atıldı
Kızılcahamam Tepebaşı (Muhittin) Cami temeli bugün yapılan törenle atıldı. Törene Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman ACAR, İlçe Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu ve çok sayıda Kızılcahamamlı Katıldı.

Belediye Başkanı Süleyman ACAR törende yaptığı konuşmada Çocukluğumun geçtiği, rahmetli Mustafa Acar ve Rabbim sağlıklı ömrünü versin Durali Kütükçüoğlu hocamızdan ders aldığım, müezzinlik yaptığım, namaz kıldırdığım, Akçay Mahallesinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde yıkımı tamamlanan, “Muhittin Camii” olarak bilinen Tepebaşı Camii’nin temel atma törenini Cuma Namazı sonrasında gerçekleştirdik.
İçerisinde konferans salonu, derslik, spor merkezi, kütüphane gibi imkanların bulunduğu yeni bir cami ve külliye olarak hizmet edecek projemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi

Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu yaptığı konuşmada "Kuzeyin yıldızı  olarak gördüğüm Ankara'nın belki en güzel yeri, dünyada belki Davos'la kıyaslanabilir ama çok daha güzel, çok daha özel, suyu sert ,insanı mert  Kızılcahamamlı hemşehrilerim burada bulunmak bizleri mutlu ediyor dedi.

Daha sonra Teepebaşı camiinin tei dua eşliğinde atıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.