Milli Emlak Tarafından Yapılacak İhaleler İptal Edildi.

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2020 - 22:02, Güncelleme: 27.03.2020 - 22:02 3822+ kez okundu.
 

Milli Emlak Tarafından Yapılacak İhaleler İptal Edildi.

Kızılcahamam Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 4-10 Nisan 2020 tarihinde yapılacak ihaleler iptal edildi.

Kızılcahamam Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Kızılcahamam'ın değişik köylerinden 4-10 Nisan 2020 tarihinde yapılacak taşınmaz ihaleleri iptal edildi. Milli Emlak Kızılcahamam Müdürlüğünden yapılan açıklamada koronavirüs ile mücadele dolayısı ile ülke genelinde uygulanan kısıtlamalar dolayısı ile ihalenin iptal edildiği açıklandı. İhale ileri tarihe ertelenirken tarih verilmedi
Kızılcahamam Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 4-10 Nisan 2020 tarihinde yapılacak ihaleler iptal edildi.

Kızılcahamam Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Kızılcahamam'ın değişik köylerinden 4-10 Nisan 2020 tarihinde yapılacak taşınmaz ihaleleri iptal edildi.

Milli Emlak Kızılcahamam Müdürlüğünden yapılan açıklamada koronavirüs ile mücadele dolayısı ile ülke genelinde uygulanan kısıtlamalar dolayısı ile ihalenin iptal edildiği açıklandı.

İhale ileri tarihe ertelenirken tarih verilmedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.