Kızılcahamamlı İş Adamları Çam Otelde Bir Araya Geldi

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2018 - 22:26, Güncelleme: 17.03.2018 - 22:26 3662+ kez okundu.
 

Kızılcahamamlı İş Adamları Çam Otelde Bir Araya Geldi

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Kızılcahamamlı iş adamları ile çam otelde toplantı yapıldı

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Kızılcahamamlı İşadamları toplantısı yapıldı. Kızılcahamam Çam Otel’de düzenlenen toplantıya Ankara Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü ve ESYAV Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ayrancı, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri, Yusuf Şengül, Ahmet Arslanoğlu,Songül Ergelen, Kemal Öztürk, Murtaza Güngör, İbrahim Yıldız, Günaydın Yüce, Esyav Yönetim Kurulu Üyeleri, İşadamları, Mahalle Muhtarları, Oda Başkanları ve davetliler katıldı. Akşam Yemeği ile başlayan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam için değerli olan işadamlarımız için düzenlenen toplantıya hoşgeldiniz  diyerek sözlerine başladı. Başkan Kızılcahamam Belediyesi’nin faaliyetlerinden oluşan sunumu gerçekleştirdi. Ardından başta Ankara Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler olmak üzere, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ve işadamlarımıza Kızılcahamam’a vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti. Kızılcahamam Belediyesinin Kızılcahamamlı işadamlarına düzenlediği toplantının sonunda Belediye Başkanımız Muhittin Güney tarafından İşadamlarımız için hazırlatılan şükran belgeleri işadamlarımıza takdim edilerek toplantı sona erdi.
Kızılcahamam Belediyesi tarafından Kızılcahamamlı iş adamları ile çam otelde toplantı yapıldı

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Kızılcahamamlı İşadamları toplantısı yapıldı.

Kızılcahamam Çam Otel’de düzenlenen toplantıya Ankara Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü ve ESYAV Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ayrancı, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri, Yusuf Şengül, Ahmet Arslanoğlu,Songül Ergelen, Kemal Öztürk, Murtaza Güngör, İbrahim Yıldız, Günaydın Yüce, Esyav Yönetim Kurulu Üyeleri, İşadamları, Mahalle Muhtarları, Oda Başkanları ve davetliler katıldı.

Akşam Yemeği ile başlayan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam için değerli olan işadamlarımız için düzenlenen toplantıya hoşgeldiniz  diyerek sözlerine başladı. Başkan Kızılcahamam Belediyesi’nin faaliyetlerinden oluşan sunumu gerçekleştirdi. Ardından başta Ankara Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler olmak üzere, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ve işadamlarımıza Kızılcahamam’a vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Kızılcahamam Belediyesinin Kızılcahamamlı işadamlarına düzenlediği toplantının sonunda Belediye Başkanımız Muhittin Güney tarafından İşadamlarımız için hazırlatılan şükran belgeleri işadamlarımıza takdim edilerek toplantı sona erdi.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.