Kızılcahamam Kaymakamlık Futbol Turnuvası Başladı

Kızılcahamam 05.06.2024 - 21:33, Güncelleme: 05.06.2024 - 23:35 20832+ kez okundu.
 

Kızılcahamam Kaymakamlık Futbol Turnuvası Başladı

Kızılcahamam Kaymakamlığı Futbol Turnuvası başladı. 14 takımı katıldığı turnuvada bayram tatiline kadar her gün güzel maçlar var

Kızılcahamam Gençlik Spor İlçe Müdürü olduğu günden buyana ilçemizde onlarca branşta gençlerimizi ve çocuklarımızı spor ile buluşturan ilçemizde bulunan Gençlik Spor Müdürlüğüne ait tesislerin kapısını gençler için sonuna kadar açan sporcu dostu Kızılcahamam'ın genç müdürü Ersan ÜNLÜ'NÜN gayretleri ile Kaymakamlık Futbol Turnuvası Başladı. 14 takımın katıldığı turnuvada maçlar çekişmeli ve seyir zevki güzel bir şekilde devam ediyor. 14 Mayıs Cuma günü final maçları ile son bulacak olan Kızılcahamam Kaymakamlığı Futbol Turnuvası maçlarını izlemek isteyen sporseverler Eliz Otel Halı Sahasın da hergün izleyebilirer.     
Kızılcahamam Kaymakamlığı Futbol Turnuvası başladı. 14 takımı katıldığı turnuvada bayram tatiline kadar her gün güzel maçlar var

Kızılcahamam Gençlik Spor İlçe Müdürü olduğu günden buyana ilçemizde onlarca branşta gençlerimizi ve çocuklarımızı spor ile buluşturan ilçemizde bulunan Gençlik Spor Müdürlüğüne ait tesislerin kapısını gençler için sonuna kadar açan sporcu dostu Kızılcahamam'ın genç müdürü Ersan ÜNLÜ'NÜN gayretleri ile Kaymakamlık Futbol Turnuvası Başladı.

14 takımın katıldığı turnuvada maçlar çekişmeli ve seyir zevki güzel bir şekilde devam ediyor. 14 Mayıs Cuma günü final maçları ile son bulacak olan Kızılcahamam Kaymakamlığı Futbol Turnuvası maçlarını izlemek isteyen sporseverler Eliz Otel Halı Sahasın da hergün izleyebilirer. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.