Kızılcahamam Belediyesi Emektarı Mecit Cebeci Emekli Oldu

Belediye Haberleri 04.03.2022 - 01:05, Güncelleme: 11.03.2022 - 08:48 18855+ kez okundu.
 

Kızılcahamam Belediyesi Emektarı Mecit Cebeci Emekli Oldu

Kızılcahamam Belediyesi emektarlarından Mecit Cebeci emekli oldu.

Belediye Başkanı Süleyman Acar emekli olan belediye çalışanı Mecit Cebeci'yi makamında kabul ederek "Belediyemizde 24 yıldır çalışan, emektar personelimiz Mecit Cebeci'yi bugün emekli ediyoruz.Çalışma arkadaşımız Mecit Cebeci’yi belediyemizde misafir ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik. Kendisine sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik hayatı diliyorum"dedi.
Kızılcahamam Belediyesi emektarlarından Mecit Cebeci emekli oldu.

Belediye Başkanı Süleyman Acar emekli olan belediye çalışanı Mecit Cebeci'yi makamında kabul ederek "Belediyemizde 24 yıldır çalışan, emektar personelimiz Mecit Cebeci'yi bugün emekli ediyoruz.Çalışma arkadaşımız Mecit Cebeci’yi belediyemizde misafir ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik.

Kendisine sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik hayatı diliyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.