Erdoğan duyurdu, Cuma günü müjdeyi açıklayacak!

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 14:28, Güncelleme: 19.08.2020 - 14:28 3809+ kez okundu.
 

Erdoğan duyurdu, Cuma günü müjdeyi açıklayacak!

Koronavirüs vakalarındaki artışla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, \"Son dönemde vaka sayılarında kısmi bir artış yaşansa da salgın halen kontrolümüz altındadır\" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca bu Cuma günü tüm millete bir müjde vereceğini duyurarak, \"Türkiye\'de yeni bir dönem başlayacak\" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan, "Son dönemde vaka sayılarında kısmi bir artış yaşansa da salgın halen kontrolümüz altındadır" dedi.    Cumhurbaşkanı ayrıca, Cuma günü tüm millete müjde açıklayacağını ve Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını belirtti.    Erdoğan'ın son dakika açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:   "Virüs sebebiyle dünyada yatırımlar durmuşken Türkiye yatırımlarıyla özgün bir yol izliyor. Dünyada en hızlı toparlanan 5 ülkeden biri olduk.    Son dönemde vaka sayılarında kısmi bir artış yaşansa da salgın halen kontrolümüz altındadır.   CUMA GÜNÜ MÜJDE VERECEĞİM    İnşallah Cuma günü tüm milletimize bir müjde vereceğim. Ve şu anda bu müjdenin biz de hayalleri, rüyası içerisindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum.   Tabii açıklarsam bu işin heyecanı her şeyi kaybolur, onun için açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum."   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CUMA GÜNÜ NE AÇIKLAYACAK?  
Koronavirüs vakalarındaki artışla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, \"Son dönemde vaka sayılarında kısmi bir artış yaşansa da salgın halen kontrolümüz altındadır\" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca bu Cuma günü tüm millete bir müjde vereceğini duyurarak, \"Türkiye\'de yeni bir dönem başlayacak\" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan, "Son dönemde vaka sayılarında kısmi bir artış yaşansa da salgın halen kontrolümüz altındadır" dedi. 
 
Cumhurbaşkanı ayrıca, Cuma günü tüm millete müjde açıklayacağını ve Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını belirtti. 
 
Erdoğan'ın son dakika açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
 
"Virüs sebebiyle dünyada yatırımlar durmuşken Türkiye yatırımlarıyla özgün bir yol izliyor. Dünyada en hızlı toparlanan 5 ülkeden biri olduk. 
 
Son dönemde vaka sayılarında kısmi bir artış yaşansa da salgın halen kontrolümüz altındadır.
 
CUMA GÜNÜ MÜJDE VERECEĞİM 
 
İnşallah Cuma günü tüm milletimize bir müjde vereceğim. Ve şu anda bu müjdenin biz de hayalleri, rüyası içerisindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum.
 
Tabii açıklarsam bu işin heyecanı her şeyi kaybolur, onun için açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum."
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CUMA GÜNÜ NE AÇIKLAYACAK?
 
\"\"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.