Çamlıdere Aluçdağı\'na Ankara\'nın en büyük macera parkı

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2017 - 21:32, Güncelleme: 06.06.2017 - 21:32 4555+ kez okundu.
 

Çamlıdere Aluçdağı\'na Ankara\'nın en büyük macera parkı

Çamlıdere Aluçdağına Ankara\'nın en büyük macera parkı açıldı.

Ankara'nın ilk macera parkı Çamlıdere Aluçdağı milli parkına 10 bin m2 alan üzerine kuruldu. Türkiye'nin en büyük açık alan macera ve etkinlik parkı, Ankara’nın önemli eksiklerinden birisi olan açık alan etkinlik ihtiyacına cevap verebilecek, her yaş grubundan insanların gün boyu kaliteli vakit geçirebileceği bir yer olarak hizmet vermek üzere tasarlanan park misafirlerini ağırlamaya  başladı. Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can yaptığı açıklamada "10.000 m2 alanı ile Ankara’nın ilk, tek ve en büyük orman içi macera, dinlenme, etkinlik ve eğlence merkezini ilçemize kazandırdık.Burası zengin içeriği hem de işletme modeli ve profesyonelliği sayesinde ziyaretçilerine şehrin stresinden, karmaşasından bir nebze uzaklaşarak, doğa ile uyum içerisinde spor yapma, dinlenme ve eğlenme fırsatı sunacak"dedi. Caner Can açıklamasına şöyle devam etti. "Bireysel katılımların yanı sıra Kurumsal katılımlar için de tam günlük, eşsiz etkinlikler fırsatı sunacak olan Çamlıdere Aluçdağı Macera Parkı, her sezonda ziyaretçilerine özel aktivitelerle hizmet verecek. Grup ve bireysel etkinliklerinin yanı sıra çadır kampı kurabilme, Aluçdağı Macera parkında ister ailenizle, ister arkadaşlarınızla isterseniz işyeri personelinizle veya bireysel olarak katılım sağlanabilecek" dedi. Belediye Başkanı Caner Can açıklamasında "buraya kurduğumuz Aluçdağı Macera Parkında  grup aktivitelerinde ise, doğal orman içerisine kurulu paintball sahasında, Paintball oynama imkânını da bulacaksınız, bunlar yetmez diyorsanız, atıcılık sahası içerisinde Ok atıcılık ve okçuluk veya havalı tüfek atışı ile şehrin günlük karmaşasından stresinden uzaklaşarak rahat bir gün geçirebilirsiniz. Kahkahaların, kuş seslerine karıştığı, Ankara’ya, çok yakın bir orman… Spor, eğlence, hareket ve dinlenme bir arada. Ailenizle, arkadaşlarınızla ve birlikte vakit geçirmeyi sevdiğiniz her kim varsa, Çamlıdere Aluçdağı Milli Parkı Macera alanına bekliyoruz" dedi.
Çamlıdere Aluçdağına Ankara\'nın en büyük macera parkı açıldı.

Ankara'nın ilk macera parkı Çamlıdere Aluçdağı milli parkına 10 bin m2 alan üzerine kuruldu.

Türkiye'nin en büyük açık alan macera ve etkinlik parkı, Ankara’nın önemli eksiklerinden birisi olan açık alan etkinlik ihtiyacına cevap verebilecek, her yaş grubundan insanların gün boyu kaliteli vakit geçirebileceği bir yer olarak hizmet vermek üzere tasarlanan park misafirlerini ağırlamaya  başladı.

Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can yaptığı açıklamada "10.000 m2 alanı ile Ankara’nın ilk, tek ve en büyük orman içi macera, dinlenme, etkinlik ve eğlence merkezini ilçemize kazandırdık.Burası zengin içeriği hem de işletme modeli ve profesyonelliği sayesinde ziyaretçilerine şehrin stresinden, karmaşasından bir nebze uzaklaşarak, doğa ile uyum içerisinde spor yapma, dinlenme ve eğlenme fırsatı sunacak"dedi.

Caner Can açıklamasına şöyle devam etti. "Bireysel katılımların yanı sıra Kurumsal katılımlar için de tam günlük, eşsiz etkinlikler fırsatı sunacak olan Çamlıdere Aluçdağı Macera Parkı, her sezonda ziyaretçilerine özel aktivitelerle hizmet verecek. Grup ve bireysel etkinliklerinin yanı sıra çadır kampı kurabilme, Aluçdağı Macera parkında ister ailenizle, ister arkadaşlarınızla isterseniz işyeri personelinizle veya bireysel olarak katılım sağlanabilecek" dedi.

Belediye Başkanı Caner Can açıklamasında "buraya kurduğumuz Aluçdağı Macera Parkında  grup aktivitelerinde ise, doğal orman içerisine kurulu paintball sahasında, Paintball oynama imkânını da bulacaksınız, bunlar yetmez diyorsanız, atıcılık sahası içerisinde Ok atıcılık ve okçuluk veya havalı tüfek atışı ile şehrin günlük karmaşasından stresinden uzaklaşarak rahat bir gün geçirebilirsiniz. Kahkahaların, kuş seslerine karıştığı, Ankara’ya, çok yakın bir orman… Spor, eğlence, hareket ve dinlenme bir arada. Ailenizle, arkadaşlarınızla ve birlikte vakit geçirmeyi sevdiğiniz her kim varsa, Çamlıdere Aluçdağı Milli Parkı Macera alanına bekliyoruz" dedi.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.