Ankara Büyükşehir Belediyesi Çalışmalarına Hız Verdi

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2015 - 21:07, Güncelleme: 13.04.2015 - 21:07 3655+ kez okundu.
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çalışmalarına Hız Verdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi ilçe merkezindeki çalışmalarına hız verdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi havaların ısınması ile birlikte Kızılcahamam’daki çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz ay şehir merkezinde kaldırım çalışmalarına başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen işleri ilçe girişinden başladığı kaldırım çalışmalarına bir aydır devam ediyor. Ana cadde sağ tarafta yürütülen çalışmalar Soğuksu Milli Parkına kadar yapıldıktan sonra çalışmalar sol tarafta devam edecek, kaldırım çalışmalarının Mayıs ayı içerisinde tamamlanması bekleniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi kaldırım çalışmalarının ardından ilçe merkezinde asfalt çalışmalarına başladı. Mezarlık yolu Kadirbey ‘de ana caddelerin asfalt çalışmaları cennet sitesine kadar devam edecek, çalışmaların daha sonra TOKİ konutlarının olduğu bölgede devam edeceği dile getiriliyor. Diğer yandan Soğuksu Milli Parkındaki çalışmalarıda havaların ısınması ile hızlandı. Piknik masalarının yanına 250 ye yakın barbekü masaları park içerisinde dağıtıldı.Şimdi ise demirdökümden yapılan barbeküler yerleştirilmeye başlandı.  
Ankara Büyükşehir Belediyesi ilçe merkezindeki çalışmalarına hız verdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi havaların ısınması ile birlikte Kızılcahamam’daki çalışmalarına hız verdi.

Geçtiğimiz ay şehir merkezinde kaldırım çalışmalarına başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen işleri ilçe girişinden başladığı kaldırım çalışmalarına bir aydır devam ediyor. Ana cadde sağ tarafta yürütülen çalışmalar Soğuksu Milli Parkına kadar yapıldıktan sonra çalışmalar sol tarafta devam edecek, kaldırım çalışmalarının Mayıs ayı içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaldırım çalışmalarının ardından ilçe merkezinde asfalt çalışmalarına başladı. Mezarlık yolu Kadirbey ‘de ana caddelerin asfalt çalışmaları cennet sitesine kadar devam edecek, çalışmaların daha sonra TOKİ konutlarının olduğu bölgede devam edeceği dile getiriliyor.

Diğer yandan Soğuksu Milli Parkındaki çalışmalarıda havaların ısınması ile hızlandı. Piknik masalarının yanına 250 ye yakın barbekü masaları park içerisinde dağıtıldı.Şimdi ise demirdökümden yapılan barbeküler yerleştirilmeye başlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.