Kızılcahamam Belediyesinde Değişim Başladı.

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2014 - 21:49, Güncelleme: 04.04.2014 - 21:49 3737+ kez okundu.
 

Kızılcahamam Belediyesinde Değişim Başladı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Partiden Belediye Başkanı seçilen Muhittin Güney bugün tebriklerin dışında belediye personeli ile bir araya geldi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Partiden Belediye Başkanı seçilen Muhittin Güney bugün tebriklerin dışında belediye personeli ile bir araya geldi. Meclis üyeleri encümenler ve parti yöneticileri ile birlikte bugün öğleden önce Çamlıdere’ye giden Muhittin Güney burada Şeyh Semerkant Türbesine giderek dua etti. Daha sonra Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ekip öğleden sonra Kızılcahamam'a döndü. Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney kendi ekibini oluşturmaya başladı. Bugün Belediye İşletmelerinden Büyük Kaplıca, Soğuksu Termal Otel, Yeni Yapılan Kaplıca, Kirmir Yüzme Havuzu, Nino Kreşi ve Pansiyon Evlerinin müdürlerinin ataması yapıldı.Atamaların bu hafta devam edeceği belirtiliyor Belediye Başkanı Muhittin Güney’in yaptığı atamalar sonrasında göreve gelen isimler şöyle            1.     Aydın SOYLU   –     Büyük Kaplıca Müdürü 2.     Birkan Bostancı -     Pansiyon Evleri Müdürü 3.     Fatih BAYRAKCI –  Yabanabad Termal Tesisileri Müdürü 4.     Abdullah ŞENLİ –    Soğuksu Termal Otel Müdürü 5.     İbrahim DİKKAYA – Kirmir Yüzme Havuzu Müdürü 6.     Hande COŞKUN -   NİNO Kreşi Müdürü Yeni göreve gelen müdürlerimize Kızılcahamam Haber olarak görevlerinde başarılar diliyoruz.
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Partiden Belediye Başkanı seçilen Muhittin Güney bugün tebriklerin dışında belediye personeli ile bir araya geldi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Partiden Belediye Başkanı seçilen Muhittin Güney bugün tebriklerin dışında belediye personeli ile bir araya geldi.

Meclis üyeleri encümenler ve parti yöneticileri ile birlikte bugün öğleden önce Çamlıdere’ye giden Muhittin Güney burada Şeyh Semerkant Türbesine giderek dua etti. Daha sonra Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ekip öğleden sonra Kızılcahamam'a döndü.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney kendi ekibini oluşturmaya başladı. Bugün Belediye İşletmelerinden Büyük Kaplıca, Soğuksu Termal Otel, Yeni Yapılan Kaplıca, Kirmir Yüzme Havuzu, Nino Kreşi ve Pansiyon Evlerinin müdürlerinin ataması yapıldı.Atamaların bu hafta devam edeceği belirtiliyor

Belediye Başkanı Muhittin Güney’in yaptığı atamalar sonrasında göreve gelen isimler şöyle           

1.     Aydın SOYLU   –     Büyük Kaplıca Müdürü

2.     Birkan Bostancı -     Pansiyon Evleri Müdürü

3.     Fatih BAYRAKCI –  Yabanabad Termal Tesisileri Müdürü

4.     Abdullah ŞENLİ –    Soğuksu Termal Otel Müdürü

5.     İbrahim DİKKAYA – Kirmir Yüzme Havuzu Müdürü

6.     Hande COŞKUN -   NİNO Kreşi Müdürü

Yeni göreve gelen müdürlerimize Kızılcahamam Haber olarak görevlerinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.