Mobilya'da indirim günleri başladı

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.1970 - 00:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 00:00 3162+ kez okundu.
 

Mobilya'da indirim günleri başladı

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası (ANKMOB) tarafından düzenlenen "Mobilya İndirim Günleri" Altınpark ANFA da yapılan törenle kapılarını açtı.

"Mobilya İndirim Günleri" başladı… Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası (ANKMOB) tarafından düzenlenen  "Mobilya İndirim Günleri" Altınpark ANFA da yapılan törenle kapılarını açtı. Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası tarafından organize edilen bu yıl ikincisi düzenlenerek geleneksek hale getirilen Mobilya İndirim Günleri ile üreticiden tüketiciye aracısız satış yapılması planlanıyor. Açılış törenine Ankara Milletvekili Dışişleri Komisyonu Başkanı ve İSİPAB Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Emrullah İşler, Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Ankara Valisi Alââddin Yüksel, ANKESOB ve Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası (ANKMOB Başkanı Hüseyin Taklacı ile çok sayıda davetli katıldı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen indirim günlerinde özellikle el işçiliğinin ön plana çıktığı ürünlerin sergileneceğini belirten ANKMOB Başkanı Hüseyin Taklacı, yaklaşık 100 firmanın ürünleri ile katıldığı Mobilya İndirim Günleri’nde özellikle el işçiliğinin ön plana çıktığını ve kaliteli ürünlerin sergilendiği indirim günlerinde tüketicilerin birbirinden farklı özelliklerde yüzlerce modeli görme, beğenme ve alma şansı bulacağını belirterek Ankaralıları fuara davet etti.  "Mobilya İndirim Günleri" 19 Mayıs tarihlerine kadar ziyarete açık olacak.14.05.2013
Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası (ANKMOB) tarafından düzenlenen "Mobilya İndirim Günleri" Altınpark ANFA da yapılan törenle kapılarını açtı.

"Mobilya İndirim Günleri" başladı…

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası (ANKMOB) tarafından düzenlenen  "Mobilya İndirim Günleri" Altınpark ANFA da yapılan törenle kapılarını açtı.

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası tarafından organize edilen bu yıl ikincisi düzenlenerek geleneksek hale getirilen Mobilya İndirim Günleri ile üreticiden tüketiciye aracısız satış yapılması planlanıyor.

Açılış törenine Ankara Milletvekili Dışişleri Komisyonu Başkanı ve İSİPAB Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Emrullah İşler, Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Ankara Valisi Alââddin Yüksel, ANKESOB ve Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası (ANKMOB Başkanı Hüseyin Taklacı ile çok sayıda davetli katıldı.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen indirim günlerinde özellikle el işçiliğinin ön plana çıktığı ürünlerin sergileneceğini belirten ANKMOB Başkanı Hüseyin Taklacı, yaklaşık 100 firmanın ürünleri ile katıldığı Mobilya İndirim Günleri’nde özellikle el işçiliğinin ön plana çıktığını ve kaliteli ürünlerin sergilendiği indirim günlerinde tüketicilerin birbirinden farklı özelliklerde yüzlerce modeli görme, beğenme ve alma şansı bulacağını belirterek Ankaralıları fuara davet etti.

 "Mobilya İndirim Günleri" 19 Mayıs tarihlerine kadar ziyarete açık olacak.14.05.2013

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.