Yaz mevsimi düğünlerle şenlenmeye başladı

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2012 - 19:15, Güncelleme: 07.02.2012 - 19:15 3410+ kez okundu.
 

Yaz mevsimi düğünlerle şenlenmeye başladı

Yaz mevsimi düğünlerle şenlenmeye başladı.Kızılcahamam'da Okullar tatil olması havaların ısınması ve Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte düğünlerde hızlanmaya başladı

Yaz mevsimi düğünlerle şenlenmeye başladı.Kızılcahamam'da Okullar tatil olması havaların ısınması ve Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte düğünlerde hızlanmaya başladı.Mevsimin en güzel günlerinde çocuklarının mürüvetini görmek isteyen ilçemiz insanı çocuklarını evlendirmek  için düğün salonlarını doldurmaya başladı. Hafta sonları yoğunluk nedeni ile düğünler artık Cuma gününden başlıyor. İlçemiz esnafı ve Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce'de düğün heyecanı yaşadı.Oğlu Ali ve İrem çiftinin düğünü Cuma günü yapılan Kına merasimi ile başladı minik yörem sofrasında  verilen yemeğin ardından orhan gazi ilköğretim okulu bahçesinde kına gecesi yapıldı. Son günlerin en kalabalık düğünlerinden bir tanesi olan düğüne Kızılcahamamlılar yoğun ilgi gösterdi. Cumartesi günü Sultan Fatih Düğün salonunda yapılan düğün ile Şükran - Kadir Yaman çiftinin Kızları Elif  ile Fatma ve Cevat Yüce çiftinin oğlu Ali evlendi.Kızılcahamamhaber olarak Yüce çiftine ve bu hafta ilçemizde düğünü olan bütün çiftlere mutluluklar diliyoruz.       
Yaz mevsimi düğünlerle şenlenmeye başladı.Kızılcahamam'da Okullar tatil olması havaların ısınması ve Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte düğünlerde hızlanmaya başladı

Yaz mevsimi düğünlerle şenlenmeye başladı.Kızılcahamam'da Okullar tatil olması havaların ısınması ve Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte düğünlerde hızlanmaya başladı.Mevsimin en güzel günlerinde çocuklarının mürüvetini görmek isteyen ilçemiz insanı çocuklarını evlendirmek  için düğün salonlarını doldurmaya başladı.

Hafta sonları yoğunluk nedeni ile düğünler artık Cuma gününden başlıyor. İlçemiz esnafı ve Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce'de düğün heyecanı yaşadı.Oğlu Ali ve İrem çiftinin düğünü Cuma günü yapılan Kına merasimi ile başladı minik yörem sofrasında  verilen yemeğin ardından orhan gazi ilköğretim okulu bahçesinde kına gecesi yapıldı. Son günlerin en kalabalık düğünlerinden bir tanesi olan düğüne Kızılcahamamlılar yoğun ilgi gösterdi.

Cumartesi günü Sultan Fatih Düğün salonunda yapılan düğün ile Şükran - Kadir Yaman çiftinin Kızları Elif  ile Fatma ve Cevat Yüce çiftinin oğlu Ali evlendi.Kızılcahamamhaber olarak Yüce çiftine ve bu hafta ilçemizde düğünü olan bütün çiftlere mutluluklar diliyoruz. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.