Metro Kızılcahamam - İstanbul seferini bıraktımı

Kızılcahamam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2012 - 22:44, Güncelleme: 04.07.2012 - 22:44 3733+ kez okundu.
 

Metro Kızılcahamam - İstanbul seferini bıraktımı

Metro turizm tarafından 2011 yılında başlayan Kızılcahamam - İstanbul seferleri sonamı erdi.Bir yıl devam eden taşımacılık bir aydan buyna yapılmıyor.

Metro turizm tarafından 2011 yılında  başlayan Kızılcahamam - İstanbul seferleri sonamı erdi.Bir yıl devam eden taşımacılık bir aydan buyna yapılmıyor. Kızılcahamam Belediyesi öncülüğünde Metro Turizm tarafından 2011 yılında başlatılan Kızılcahamam - İstanbul seferleri bir aydan buyana yapılmıyor Otobüs sıkıntısı dolayısı ile yapılmadığı belirtilen seferlerin 1 Mayıs itibari ile başlayacağı duyrulmasına rağmen henüz başlamadı. Konu ile ilgili vatandaş son durum hakkında açıklama bekliyor.İstanbul seferleri başlayacakmı ? Nezaman başlayacak ? 
Metro turizm tarafından 2011 yılında başlayan Kızılcahamam - İstanbul seferleri sonamı erdi.Bir yıl devam eden taşımacılık bir aydan buyna yapılmıyor.

Metro turizm tarafından 2011 yılında  başlayan Kızılcahamam - İstanbul seferleri sonamı erdi.Bir yıl devam eden taşımacılık bir aydan buyna yapılmıyor.

Kızılcahamam Belediyesi öncülüğünde Metro Turizm tarafından 2011 yılında başlatılan Kızılcahamam - İstanbul seferleri bir aydan buyana yapılmıyor Otobüs sıkıntısı dolayısı ile yapılmadığı belirtilen seferlerin 1 Mayıs itibari ile başlayacağı duyrulmasına rağmen henüz başlamadı.

Konu ile ilgili vatandaş son durum hakkında açıklama bekliyor.İstanbul seferleri başlayacakmı ?

Nezaman başlayacak ? 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.