Belediye Başkanı Süleyman ACAR 10 Ocak Gazeteciler gününü kutladı

Belediye Haberleri 11.01.2023 - 00:59, Güncelleme: 11.01.2023 - 00:59 21659+ kez okundu.
 

Belediye Başkanı Süleyman ACAR 10 Ocak Gazeteciler gününü kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Kızılcahamam Belediye başkanı Süleyman ACAR bir açıklama yaptı

Belediye Başkanı SÜleyman ACAR yaptığı açıklamada "Bilginin yayılma hızının arttığı günümüzde, doğru ve dürüst habercilik anlayışı her zamankinden daha kıymetli hale gelmiştir. Bu sebeple Basın ahlakı ve ilkelerine uyan, görevlerini ifa etmek için fedakârca bir gayret ortaya koyan basın mensuplarımıza, şahsım adına takdirlerimi ve teşekkürlerimi ileterek, Gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutluyor, saygı sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarımızı da saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Kızılcahamam Belediye başkanı Süleyman ACAR bir açıklama yaptı

Belediye Başkanı SÜleyman ACAR yaptığı açıklamada "Bilginin yayılma hızının arttığı günümüzde, doğru ve dürüst habercilik anlayışı her zamankinden daha kıymetli hale gelmiştir.

Bu sebeple Basın ahlakı ve ilkelerine uyan, görevlerini ifa etmek için fedakârca bir gayret ortaya koyan basın mensuplarımıza, şahsım adına takdirlerimi ve teşekkürlerimi ileterek, Gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutluyor, saygı sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.

Ebediyete intikal eden basın mensuplarımızı da saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.