Yüzlerce Öğrenci her gün büyük tehlike altında yürüyor

Kızılcahamam'da eğitim veren Anadolu İmam Hatip Lisesi, Akyüzler Kuran Kursu, Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Kız meslek lisesi ve Anadolu Gürcan Kız İmam Hatip Lisesinde okuyan binlerce öğrenci hergün okullarına bu kaldırımı olmayan yoldan büyük tehlike altında gitmek zorunda kalıyor.

lçemizde eğitim veren okulların büyük çoğunluğu Akçay mahallesinde okullar bölgesinde, D-750 karayolunda bulunan ışıklarıdan geçip yokuş aşağı yukarıda bahsettiğimiz okullara giden yolun belli kesiminde kaldırım yok, başlangıç ve son tarafına kaldırım yapılmış ama en tehlikeli bölümüne kaldırım yapılmamış,bir tarafta çöp konteynırları diğer tarafta bahçe telleri, yokuş aşağı büyük hızla giden araçlar ve yol ortasında mecburen yürümek durumunda kalan öğrenciler hergün büyük tehlike altında sabah öğle akşam bu yolu kullanmak durumunda kalıyorlar. 

Veliler tedirgin, öğretmenler tedirginÖğrenciler tedirgin bu güzergahta kaldırımı olmayan yolun her iki yanına kaldırım yapılmasını istiyorlar. Allah göstermesin bir kaza olmadan buraya acilen önlem alınması dile getiriyorlar. 

Kızılcahamam Haber olarak bizde buradaki görünmeyen bu büyük tehlikeyi dile getirerek yetkililere iletiyoruz. Üzücü bir hadise yaşanmadan anlem alınmasını umut ediyoruz.