Yola konan Dubalara ceza geliyor

Kızılcahamam'da esnafların kendi araçları veya müşteri araçlarına yer açmak amacı ile koydukları dubalara bugünden geçerli olmak üzere ceza geliyor.

Kızılcahamam haberin edindiği bilgiye göre İlçe Trafik komisyonunda daha önce alınan karar gereği esnafların daha önceden uyarıldıkları ve mağdur olmamaları için bundan böyle yola duba koymamaları gerekmektedir.

14 Mart çarşamba gününden itibaren yolda tespit edilen duba sahibine  ceza kesileceği ifade edilerek amacın ilçenin park  sorununa çözüm üretmek olduğu ifade edildi.

Daha önce yine ilçe trafik komisyonu tarafından ana caddelerde yanlış park yapan sürücülere ceza kesilmesi karı alınmış.

İki aydır uygulanmakta olan bu karara uymayan 115 sürücüye geçtiğimiz ay ceza kesildiği ifade edildi.

Bu tür kararlar ilçe halkı tarafından desteklenirken kaldırıma park eden araçlara ceza kesilip kesilmediği merak ediliyor. Cadde üzerindeki kaldırımlara  park edilen araçlardan dolayı  yayalar yola çıkmak zorunda kalırken araçlar günlerce  kaldırımda bekliyor ve konuda da yetkililerin önlem almasını yaya ya ait  olan kaldırımlarda araç olmamasını istemiyor