Yoğun sis kazalara davetiye çıkatıyor

Çamlıdere Peçenek ve Çeltikçi Aşağı ada viyadüğünde meydana gelen trafik kazasında can kaybı olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kızılcahamam haberin edindiği bilgiye göre son haftalarda Kızılcahamam’ı kaplayan yoğun sisi dolayısı ile yollarda meydana gelen gizli buzlanma kazaları da beraberinde getiriyor.

Bugün meydan gelen ilk kaza Peçenek yolunda meydana geldi.06 DM 2909 plakalı otomobil yolun gizli buzlanması dolayısı ile sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan araçta büyük çapta maddi hasar meydana gelirken şans eseri kazadan sürücü yara almadan çıktı.

İkinci kaza ise Aşağı Ada viyadüğünde meydana geldi İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan bayan sürücünün kullandığı otomobilin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu viyadük ten aşağı düştü. 100 metreden uçan otomobilin içinde hafif yaralı şekilde kurtulan sürücü kendi imkânları ile viyadüğe çıkarak karşı yoldan bir araçla akıncı gişelerine geldi ve buraya gelen 112 sağlık ekipleri ile tedavi altına alındı