Yıl sonu resim şöleni yapıldı../..Foto Galeri

Okulların kapanmasına az bir zaman kala ilçe eğitim veren okullar yılsonu hazırlıklarını vatandaşlar ve velilerle paylaşmaya başladı. Kızılcahamam ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından organize edilen ve ilçede bulunan liselerin katılımı ile gerçekleşen resim şöleni geçtiğimiz hafta Atatürk parkında düzenlendi.

Kızılcahamam Belediyesi, Javsu, Nuh un Ankara Makarnası, Pensan ve Fatih kalemleri nin destekleyici olarak destek verdikleri resim şölenine Nurdan Aydın Perihan Erdoğan İlköğretim Okulu, Şükriye Güder Kızılcahamam Lisesi, Ahmet Usluer İmam Hatip Lisesi, Filiz Büyük çağlar Anadolu Lisesi, Züleyha Yılmaz Çağatay İlköğretim Okulu, Behiye Şengöz Kazım Karabekir ilköğretim okulu öğretmenleri görev aldı.

Resim şenliğine tüm ilköğretim okullarından öğrenciler katıldı. Öğrencilere Nuh’un Ankara makarnası tarafından makarna ikram edilirken makarna sevmeyen öğrenciler aç kaldı.

Şenliği ilçe kaymakamı Bilal Çelik ve Belediye Başkanı Coşkun Ünal da ziyaret ederek öğrencilerin yaptığı resimleri yakından inceleme fırsatı buldular.

 

Resim Sergisi