Yerel Seçimde Kızılcahamam'da Biri Bağımsız 8 Belediye Başkan Adayı Yarışıyor

31 Mart yerel seçimlerinde Kızılcahamam'da bütün hızıyla devam ediyor,ilçe genelinde demokrasi şleni avasında devam eden seçim öncesi biri bağımsız sekiz aday Belediye Başkanlığı için yarışıyor.

İlçede uzun yıllar sonra  ilk kez belki bu kadar çok aday başkanlık için yarışıyor olsada aslında seçim Ak Parti ve CHP arasında geçeceğe benziyor. Kızılcahamam'ı yönetmeye talip partilerden Ak Parti ve CHP hariç diğer partiler ilçeyi yönetecek 15 kişilik belediye meclis üyesini bile tamamlayamamış ve listelerini eksik teslim etmiş.

Tabi bu durum başkan seçilmelerine engel olmasada ilçeyi yönetmeye talibim diyen hangi parti olursa olsun listelerini tam verememesi vatandaşın gözünden kaçmıyor.

Ak Parti Belediye Başkanı Süleyman ACAR beş yıllık süreç içerisinde Kızılcahamam'a gerçekten büyük hizmetler yapmış bir başkan, bu hizmetlerin gelmesinde hemşehrimiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Murat Kurum'un katkısı tartışılamaz olsada, ilçeye yapılan hiçbir hizmet durup dururken gelmediği de bir gerçek.

Süleyman ACAR ve ekibinin yapmış oldukları planlama ve girişimler neticesinde geldiğini de unutmamak lazım.Süleyman ACAR'ın 2019 seçim beyannamesinde söz verdiği hizmetlerin tamamına yakınını da yapan bir belediye başkanı olduğunu da göz önünde bulunduruluduğunda seçimin en favorilerinden biri olarak  Kızılcahamam'lıların karşısına çıkıyor.

CHP Belediye Başkan Adayı Coşkun Ünal'da seçimin favori adaylarından fakat aday olduğu parti ve ilçenin 5 yıllık süre içerisinde Büyükşehirden yeterince hizmet alamayışı önündeki en büyük engellerden görünüyor.

Diğer adayların tamamı seçim çalışmalrı kapsamında çalışmalarına devam ediyorlar.Onların emekleride hafife alınamaz ellerinden gelen gayretleri gösteriyorlar ama ilçe gerçeklerini göz önünde bulundurulduğunda büyük bir süpriz yaşanmaz ise süreç bu şekilde geçeceğe benziyor.

Şunuda unutmamak lazım seçim sandıkta kazanılır vatandaşın tercihi sandıktan çıkn Kızılcahamam'ın Beleidiye Başkanıdır. İlçemize kim hayırlı hizmetler yapacaksa onun başkan olması dileğiyle

31 Mart 2024 Yerel Seçimelerinde Kızılcahamam Belediye Başkanlığı İçin Yarışan Başkan Adayları

Süleyman ACAR     ( Ak Parti ) Coşkun ÜNAL         ( CHP ) Seyfullah KÖKEN   ( YRP ) Selçuk KIRMIZI       ( İP ) Veysel ÜZMEZ        ( SP ) Mehmet GÜVEN     ( DP ) Hasan DEMİRCİ     ( Bağımsız ) Sinan Şahin            ( Deva )

 

Kızılcahamam'da yukarıdaki Adaylar Dışında birde kağıt üzerinde YSK ya Kızılcahamam belediey Başkanlığı için aday olmuş tanımadığımız adaylar var. Toplam ikisi bağımsız olmaz üzere 19 adayımız var 

 

                                    KIZILCAHAMAM BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

 

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ :SÜLEYMAN ACAR MALİ MÜŞAVİR ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL İYİ PARTİ : SELÇUK KIRMIZI EMEKLİ ŞUBE MÜDÜRÜ ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL MEMLEKET PARTİSİ : ORHAN ŞİMŞEK AVUKAT ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL YENİDEN REFAH PARTİSİ : SEYFULLAH KÖKEN ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL HALKLARIN EŞİTLİK VE DEMOKRASİ PARTİSİ: ZEYNEP TAN PARLAK İŞÇİ ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL TÜRKİYE KOMÜNİST PARTİSİ : NECATİ KARAKUŞ ÖĞRENCİ ORTAOKUL/LİSE ZAFER PARTİSİ : MUSTAFA ÇAKIR ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL HALKIN KURTULUŞ PARTİSİ : NECLA ŞİŞMAN ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ: SEMİHA TAD DİŞ HEKİMİ ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL YENİ TÜRKİYE PARTİSİ : DOĞUCAN HANÇER İŞ İNSANI ORTAOKUL/LİSE CUMHURİYET HALK PARTİSİ : COŞKUN ÜNAL İŞ İNSANI ORTAOKUL/LİSE HÜR DAVA PARTİSİ : SÜMEYRA YILMAZ EV HANIMI ORTAOKUL/LİSE DEMOKRAT PARTİ: MEHMET GÜVEN AVUKAT ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL MİLLET PARTİSİ :HARUN NEVRUZOĞLU ÖĞRETMEN ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ :SİNAN ŞAHİN AVUKAT ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL SAADET PARTİSİ : VEYSEL ÜZMEZ EMEKLİ ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL VATAN PARTİSİ :BAYRAM KUTLU EMEKLİ ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL BAĞIMSIZ : YAKUP ERDEN ÖĞRETMEN ÜNİVERSİTE/YÜKSEKOKUL BAĞIMSIZ : HASAN DEMİRCİ