Yaşar Yıldırım üç esnaf gezdi.Kızılcahamam\'da gündem oldu

Kızılcahamam eski belediye başkanı Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi, Yaşar Yıldırım geçtiğimiz hafta ilçeye gerek ziyaret ettiği bir kaç esnafta, esnafların yerel seçimler ile ilgili sordukları soruya verdiği cevap Kızılcahamam'da siyasetin havasının değişmesine neden oldu. Siyasi partiler peş peşe açıklama yapmak durumunda kaldı.

Yaşar Yıldırım'ın ilçede esnaf arkadaşlarını ziyareti esnasında sorulan yerel seçimde ittifak olur mu? Kızılcahamam'ın adayı kim olur sorusuna, Yıldırım "MHP ile Ak Partinin birlikte yol aldıklarını dile getirerek Cumhurbaşkanlığında yapılan ittifakın yerelde de olacağını dile getirmesi ve Tahir TAŞKIN'ın ittifakın adayı olacağı yönündeki söylemi ilçedeki siyasi havayı bir anda hareketlendirdi. Bir haftadır Kızılcahamam'da çarşı pazarda bu konuşulmaya başladı.İyi Parti ve Ak Parti Konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kızılcahamam Haber olarak usta siyasetçi Yaşar Yıldırıma meselenin aslını sorduk. Yıldırım Kızılcahamam Habere yaptığı açıklamada şunları söyledi. Kızılcahamamlı esnaf arkadaşlarımı ziyaret esnasında dile getirilen bir soruya cevap verdim. Ak Parti ile bir ortaklık sürecimiz var Cumhurbaşkanlığında bu şekillendi. Bunun yerel de olacağı kanısındayım, Eskişehir dahil birçok Büyükşehir belediyesini bu ortaklık ile CHP den alma durumu var. Kızılcahamam MHP ve genel başkanımız için önemli bir ilçe, hemen, hemen her ay buraya geliyor bu süreçte olur olmaz bilemem ama gündeme gelebilir dedim. Böyle bir süreç olursa bu ittifakın çatı adayı Tahir  TAŞKIN'dır, bu olmasa da MHP tek başına seçime girse de Kızılcahamam'ın adayı Tahir TAŞKIN'dır dedim.

Bu tabi en çok iyi partiyi ve Coşkun Ünalı panikletmiş bu paniğin sebebini anlamış değilim dedi.,