Ücretsiz Umre Kuraları Bugün Çekiliyor

Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen Umre yolculuğu için kura çekimi yapılacak bugün Kızılcahamam Belediyesi Toplantı ve Nikah salonunda yapılacak.

100 kişilik Ücretsiz Umre organizasyonu için Kızılcahamam Belediyesine kayıt yaptıran 178 kişinin içinden kriterlere uymayan kişiler çıkarıldı. Oluşturulan komisyon tarafından yapılan elemeler sonucunda umre yolculuğu için kuraya girmeye hak kazanan 155 kişinin isimleri belirlendi. Belirlenen 155 kişi için 29.11.2013 Cuma günü saat: 19:00’da Kızılcahamam Belediyesi Toplantı ve Nikah Salonunda kura çekilişi yapılacak.

Ücretsiz Umre yolculuğu Komisyonunun belirlemiş olduğu kişide aranan şartların tek tek incelenmesi ve kontrolleri yapılarak kuraya girmeye hak kazan kişilerin Diyanet İşleri Hac ve Umre dairesi başkanlığından TC kimlik numarasına göre hiç hacca veya umreye gidip gitmeyenler katılıyor.

Kızılcahamam Kaymakamı, Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri ve ilçemizin ileri gelenlerinden oluşan bir heyetin önünde yapılacak kura çekimine tüm ilçe halkımız davetlidir.