Turizm haftası kutlamaları başladı

Kızılcahamam’da 15-20 Nisan arasında kutlanan Turizm Haftası Açılışı Aşye Bezci Anadolu Turizm ve Otelcilik Okulunda yapıldı.

Toplantıya Çamlıdere Kaymakamı ve Kızılcahamam kaymakam vekili Aydın Erdoğan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Kul, MTA III. Anadolu Bölge Müdürü Bülent Kalu kamu kurumlarının müdürleri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Turizm haftası dolayısı ile bir konuşma yapan Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal şunları söyledi. “ Fiyat konusunda, yer tarifi konusunda, konuşma konusunda çok güzel bir şekilde davranılırsa ilçemize her memnuniyetle gelen kişinin mutlaka bir kişi daha göndereceği ve bizim geçimimizin bu şekilde sağlanacağını başarmak için öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve vatandaşlarımıza büyük görev düşüyor” dedi.

Çamlıdere kaymakamı Kızılcahamam Kaymakam Vekili Aydın Erdoğan ise konuşmasında “İletişim ve ulaşım sektöründeki hızlı gelişmeler ile ülkeler arasındaki mesafeler kısalmış ve Turizm milletler arsındaki karşılıklı anlayış hoşgörü ve diyalogun gelişmesine olumlu katkılarda bulunan sosyal bir olay haline gelmiştir” dedi.

Konuşmaların ardından Ankara Üniversitesi folklor ekibi çeşitli halk oyunları gösterisi sundu.