TOKİ İlkokulu 4 yıldır öğrenci ve öğretmen bekliyor

Kızılcahamam'da bugün 24 Kasım Öğretmenler günü,Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. 

Öğretmenler gününde Kızılcahamam Haber olarak eğitimcileri ilçemizi ilgilendiren bir konuya değinmek istedik. Kızılcahamam'da 2013 yılında yapılan Kızılcahamam'ın en güzel yerinde ilçe manzaralı 16 derslikli bir okul var adı TOKİ İlkokulu bir umutla yapıldı biteli 4 yıl oldu kaderine terk edilen okul çürümeye başladı. 

"Bu okulda öğrenci olmak çok güzel olsa gerek" sloganı ile yapımına başlanan 16 derslik okulda ayrıca anasınıfı, oyun sınıfları, beden eğitimi salonu ile  4 adet soyunma odası, kantin, müdür odası ve öğretmen odaları, laboratuvarlar v.s.de bunyesinde bulunduruyor, yapıldığında  Kızılcahamam'daki okullar ve Türkiye'deki bir çok ildeki okullarla kıyaslanamayacak derecede bir muhteşem okuldu.

Zaman içerisinde Okula hırsızlar girdi, okul muslukları çalındı, camları kırıldı. Yapıldığı günden buyana ne bir öğrenci nede bir öğretmen göremeyen bu okulumuz bir öğretmenler gününe daha buruk ve hüzünlü giriyor.

Temennimiz bir dahaki öğretmenler gününde okulun hak ettiği yeri bulması, eğitim ve öğretimde ilçemize gerekli katkıyı sunmasıdır.