"Termal Turizm" konulu panel Gölbaşında yapıldı.

Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Geleneksel Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş olduğu " Termal Turizm " konulu Paneli Gazi Üniversitesi Gölbaşı Tesislerinde yaptı.

Panele konuşmacı olarak katılan Belediye Başkanı Adem Özbekler, Termal Turizmde Türkiye’nin gelmiş olduğu yeri ve Termal Turizmin Türkiye ekonomisindeki yerini anlattı. Termal Turizmde yapılması gerekenleri ve yapmayı düşündüklerini de bir proje dâhilinde anlatan Başkan Özbekler, Panele katılan misafirlere ve öğrencilere Kızılcahamam hakkında da slayt gösterisi eşliğinde bilgi veren başkan ÖZBEKLER, Panel öncesinde Konferans Salonunun girişine kurdurmuş olduğu Kızılcahamam Tanıtım standında maden suyu ve Su dağıttırarak gelen konuklara ikramda bulundu.

Panelin açılış konuşmasını Prof. Dr. Sanem ALKİBAY (Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dekanı) Prof. Dr. Kadri YAMAÇ ( Gazi Üniversitesi Rektörü) Ertuğrul GÜNAY ( Kültür ve Turizm Bakanı) yaptı.

Panelin oturum başkanlığını Kızılcahamam sevdalısı hocamız Saygıdeğer Dr. Değer ŞANLIER' in eşi Prof. Dr. Nevin ŞANLIER ( Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Konaklama İşletmeciliği Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı ) yaptı.

Konuşmacılar ise;

Dr. Dursun AYDIN ( Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği Başkanı)

Adem ÖZBEKLER ( Kızılcahamam Belediye Başkanı, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanı )

Prof. Dr. Kadirhan SUNGURLU ( Çağ Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı )

Yrd. Doç. Dr. Ahmet TAYFUN ( Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi)

Panel sonrasında Turizm uygulama Laboratuarlarının açılışına katılan Belediye Başkanı Özbekler, akşam saatlerinde Kızılcahamam'a döndü