Sosyal Markete LCW den 15 bin adet elbise geldi

Kızılcahamam Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı, açtığı sosyal marketle ilçedeki dar gelirlileri giydiriyor.

Tamamı kullanılmamış ve kaliteli markaların ürünlerinden oluşan giyim eşyaları ve ayakkabılar, Kızılcahamam’da yaşayan ve gelir düzeyleri düşük olan ihtiyaç sahiplerine sosyal market aracılığı ile ulaştırılıyor.

Kızılcahamam Kaymakamlığı Sosyal Market’in raflarını süsleyen hepsi birbirinden kaliteli elbiseler, ayakkabılar, montlar Sosyal Yardımlaşma Vakfında kaydı olan ihtiyaç sahiplerine veriliyor.

Sosyal marketin raflarını dolduran ürünlerin hepsi kullanılmamış ve markalı ürünler, normal vatandaşın almak için Ankara’ya gittiği ürünler üzerlerinde fiyat etiketleri ile birlikte ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine veriliyor.

Soğuksu caddesi üzerinde bulunan ve rafları elbiselerle dolu Sosyal Marketin daha büyük bir alanda hizmet vermesi gelen binlerce ürünün ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasında ve seçiminde kolaylık sağlaması açısından daha verimli olacağı ifade ediliyor. Şuan bulunduğu üç dükkânın ufak olması dolayısı ile gelen elbiseler raflarda üst üste gelişi güzel istiflenmiş halde bekliyor ve ihtiyaç sahiplerinin istediğini bulması ve alması imkânsız gibi görünüyor.