Son meclis toplantısı yapıldı.. /.. Foto Galeri

Kızılcahamam Belediyesi son meclis toplantısını yaptı.2004 yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi Ak Partiden 7 M.H. P den 4 toplam 11 meclis üyesi beş yıllık hizmet süresinin son meclis toplantısına katıldı.

Kızılcahamam Belediyesinin bu son meclis toplantısında nevi veda vardı. Beş yıllık süre için seçilen meclis üyeleri seçime 26 gün kala yapılan bu toplantı daha çok veda niteliğinde geçti.

 

2004 yılında meclise Belediye meclisine giren Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri Aynur Yavaş, Necati Baloğlu, Ahmet Dilek, Halil Okur ile Ak Parti Belediye Meclis üyeleri Yusuf Bayrakçı, Veysel Bayram ile İsmet Engürel bu dönem aday olmadılar. Dolayısı ile son meclis toplantısına giren bu üyeler beş yıllık süreçte Kızılcahamam’a hizmet yapabilmek ve yaşadıkları şehre katkıda bulunmak için verdikleri bu sürecin sonunda bayrak değişimi olacağını belirterek bizden sonra buraya gelenler ilçemizin geleceği için çalışmalara devam edeceklerini dile getirdiler.

 

Daha sonra Belediye Başkanı Adem Özbekler Belediye meclis üyelerine Ankara Konakta bir yemek verdi. Yemeğin ardından meclis üyelerine günün anısına onurluk (plaket) veren Başkan Adem Özbekler yaptığı konuşmada meclis üyelerine teşekkür etti.

 

 

 

                                      MHP Belediye Meclis Üyeleri

 

 

                        Aday Olmayan Ak Partili Meclis Üyeleri

 

 

                              Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri

 

 

      Önümüzdeki Dönem Aday Olmayan Ak Parti ve MHP li meclis üyeleri