Sokağa Çıkma Yasağını İhlal Edenlere Ceza Kesildi

Kızılcahamam'da koronavirüs ile mücadele kapsamında polis, tüm uyarılara rağmen sokağa çıkan 15 kişiye Kabahatler Kanunu’na göre 392 TL'ile 3.500 TL arasında değişen para cezası kesti.

Kızılcahamam'da 60 yaş üzeri ve 20 yaş altına getirilen kısıtlama nedeni ile şehir merkezinde denetimler yoğunlaştırdı. Polis Koronavirüsle mücadele kapsamında denetimleri artırarak, evde kalmaları yönünde vatandaşları uyararak kimlik kontrolü yaptı.Tüm uyarılara rağmen 60 yaş üstü ve 20 yaş altı 15 kişiye kabahatler kanunu gereğince 392 ile 3.500 TL arasında değişen ceza kesildi.

BUndan sonrada çarşı içerisinde denetimlerini sürdürecek olan polis vatandaşlara sokağa çıkmamaları konusunda uyarı yaptı.
 

Dün Kızılcahamam Eğerli Dereköyde iki kişide yapılan test sonuçlarının pozitif çıkması sonucu köy Jandarma tarafından tedbir amaçlı giriş ve çıkışlar kontrol altına alınmıştı.

Koronavirüs artık Kızılcahamam'da da var, "EVDE KAL KIZILCAHAMAM" çağrılarına lütfen kulak verin, bu virüsün şakası yok, sevdiklerimizden hemen ayrılmak istemiyorsak evde kalalım, sosyal mesafe kurallarına uyalım, maske takalım