Soğuksu doğa yürüyüşü bugün yapılıyor

Kızılcahamam Endüstri Meslek Lisesi tarafından her yıl düzenlenen 4. geleneksel doğa yürüyüşü 24.05.2008 Cumartesi saat 10:00 da Soğuksu milli park girişinden başlıyor.

Endüstri Meslek Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen ve buyıl 4.sü yapılan doğa yürüyüşüne dileyen herkes katılabiliyor.15-16 km lik doğa yürüyüş güzergahından kısaca bahsedersek.

Güzergah:  Soğuksu Milli park girişinden saat 10:00 da başlayacak yürüyüş patalya istikametini takip ederek Melih gökçek parkından çevre yolunu takip ederek göllü mevkiine geliniyor. Öğle yemeği göllü mevkiinde Endüstri Meslek Lisesi tarafından karşılanacak dileyen kendiside yiyecek ihtiyacını temin edebilir.

Göllü de verilecek molanın ardından yine çevre yolun yürünerek muhteşem Kızılcahamam manzarası eşliğinde Çam otelin yanından Milli Park başlangıç noktasında Endüstri Meslek lisesi 4. Geleneksel doğa yürüyüşü sona erecek.

Kızılcahamam’ın bu güzel doğa harikası parkurunu görmek isteyenler, bir hafta sonu sıkıcı ev ortamından uzaklaşıp spor ve doğayla iç içe bir gün yaşamak isteyen herkesi yarın milli park girişine davet ediyoruz.

Gezilecek güzergahtan bazı görüntüler

              Çevre Yolu                                             Göllü

 

          Çevre Yolu Kızılcahamam                         Milli Park

 

           Çevre Yolu                                         Fosil Ağaç