Siyasiler Mutlu Sucukları ile Lezzeti tatmaya devam ediyor

Kızılcahamam son yıllarda yöresel ürünlerde bir hayli kendisini geliştirdi.Kızılcahamam Bazlaması ile yöresel alanda bir hayli yol kateden Kızılcahamam son yıllarda sucuklada bu alanda iddialı olduğunu gösterdi.

Kızılcahamam'da Mutlu sucukları ilçeye gelen siyasilerin ve misafirlerin vazgeçemediği yöresel tamak tadlarının başında geliyor.Önceki gün esnaf ziyareti yapan başbakan yardımcısı Emrullah İşler'de bu güzel tadın farkına varanlardan oldu.Dükkanda Kızılcahamam bazlama ve Mutlu sucuklarından tavada kendi yağında pişiren Uluhan yanında bazlama ile ikramda bulundu.Başbakan yardımcısı Emrullah İşler ve beraberindeki heyet sade ve acılık olmak üzere iki çeşit yapılan sucukların tadına bakman imkanı buldu.

Diğer yandan yine ilçemizde Taş Konak adı altında açtıkları yöresel ürünler satan Ramazan ve Ali Akay kardeşlerde Başbakan yardımcııs Emrullah İşlere kendi ürettikleri ev baklavası ikramında bulundu. Bazlama pişiren bayanların yanına giderek onlatla muhabbet eden İşler ev baklavasınıda çok beğendi.