Seyfullah Köken Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Oldu.

2019 Yerel Seçimlerinde MHP A.Adayı olan Seyfullah Köken ile yaptığımız söyleşide 2023 te yapılacak yerel seçimlerde kararlılıkla sandığa gideceğini ifade etti. 

Kızılcahamam’da sıkılmış daralmış bir siyasetin olduğunu ifade eden Köken, bu oluşumun siyasi değil bir memleket meselesi haline geldiğini, vatandaşın çok ciddi bir beklenti içinde olduğunu ve bu kördüğümü açacak anahtarın kendilerinde bulunduğunu dile getirerek Turizm başta olmak üzere Yatırım, İstihdam, Sosyal ve Kültürel Faaliyelet, Sanat, Festival, Spor vb. olmak üzere 2024 yılında 24 Büyük Proje ile seçimlere hazırlandıklarını ve kazanacaklarını ifade etti.

Seyfullah KÖKEN Kızılcahamam Habere yaptığı açıklamada " Kızılcahamama hizmetin çok önemli olduğunu fakat hizmet yaparken hemşehrilerimizin gönlüne girmenin, onların gönlünü kazanmanında yapılan hizmetler kadar önemli olduğunu düşünüyorum, biz çalışmalarımıza hemşehrilerimizin gönlünü kazanmakla başlayacağız, ve Ülkemizin yüzüncü yılında ilçemizi daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Bizde Hemşehrimiz Seyfullah Köken’e bu kutlu davada başarılar diliyoruz.