Sefa Yıldırım Müjdeyi Ramazan ayında vereceğiz

AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı'nda Danışma Meclisi toplantısı gerçekleşti. Kızılcahamam Stadburger’de düzenlenen Danışma Meclisi toplantısına partinin üst düzey yöneticilerinden kimse katılmadı. Teşkilat içerisinde gerçekleştirilen Haziran ayı ilçe danışma toplantısına ilçe başkanı Sefa Yıldırım, Belediye meclis üyeleri Feridun Ünsal, Mehmet Aydın, Sefer Akyer, Şengül Çelikoğlu teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan ilçe başkanı Sefa Yıldırım yaklaşık 20 günden buyana ülke gündemini işgal eden Gezi olayları ve başbakanı karşılama mitinglerini değerlendirdi. Sincan mitingineilçeden 12 otobüs gittiklerini ifade eden Yıldırım vatandaşın sevgisi olmasa bu otobüsler dolmazdı, insanlarımız başbakanımızı seviyor ve yüzbinler meydanlara akın ediyor dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım konuşmasında şimdiye kadar ilçeye yaptıkları hizmetlere de değinirken Ak Parti olarak Ramazan ayında büyük bir sürpriz yapabileceklerini dile getirerek Kızılcahamam’a yapılması planlanan fakültede artık son aşamaya geldik, bununla ilgili halkımıza müjde verebiliriz dedi.

Toplantıda daha sonra partinin bir ay boyunca yaptığı çalışmalar gelen teşkilat mensuplarına anlatıldı.