Sefa Yıldırım Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı

Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı ilçemiz esnaflarından Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sefa Yıldırım Kızılcahamamhabere yaptığı açıklamada " partimizin bir neferi olarak  kurulduğu günden buyayana  yirmi yıldır çalışıyoruz, bundan böylede çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız Belediye başkanı olarak ilçemizi daha ileriye götürmek, düşencelerimizi projelerimizi doğup büyüdüğümüz bu şehre uygulamak, bunun mücadelesini veriyoruz inşallah ilçemize ve ülkemize hayırlı olur. 

Sefa YILDIRIM

(Kızılcahamam AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı)
1975 yılında Kızılcahamam’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kızılcahamam’da tamamladı.

2001-2008 Yılları arasında Kızılcahamam AK Parti kurucu yönetim kurulu üyeliği, 2008-2017 yılları arasında 3-4-5. dönem Kızılcahamam AK Parti İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttü. 2019 Yerel Seçimlerinde Kızılcahamam Belediye Başkanlığı aday adaylığına başvurdu. 2019 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Kızılcahamam Belediyesi meclis üyeliğine seçildi. 2020-2021 yıllarında Ankara Büyükşehir Belediyesi Daimi Encümen Üyeliği görevini yürüttü.

Sefa YILDIRIM evli ve üç çocuk babasıdır. Halen Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Kızılcahamam Belediyesi Meclis üyeliği görevlerini yürütmekte ve ilçede ticaret yapmaktadır.