Şebnemin ahı tuttu alkole çarpıldı

Okan Bayülgen’in sunduğu Televizyon Makinası'nda bu hafta alkollü konuk krizi yaşandı. Okan Bayülgen'in sunduğu Televizyon Makinası programa alkollü katılan Nejat İşler'in canlı yayındaki tuhaf hareketleri şaşırttı. Bayülgen, bunun üzerine İşler'i yayından gönderdi. Ardından stüdyoya beklettiği diğer konuğunu yayına aldı. 'Baba Beni Okula Gönder' kampanyasını tanıtmak için gelen küçük konuğun uykusuzluktan gözleri kızarmıştı.

Bayülgen, Nejat İşler'i kastederek konuğuna "Barda filmindekiler gibi gözlerin kızarmış" dedi. Buna sinirlenen İşler'in küfürleri stüdyoda duyuldu. "Elektrikler gitti" diyerek yayına ara veren Bayülgen, İşler'in yanına kulise gitti. İkili arasında arbede yaşanırken, araya giren güvenlikçiler İşler'i binadan çıkardı

Buraya kadar herşey normal, ancak...

Yaklaşık bir yıl önce aynı olay Kanal 7’deki Şebnem Kısaparmak’la Paylaştıkça’da yaşandığında Okan Bayülgen Şebnem Kısaparmak’ı ağır bir dille eleştirerek, konuğun yayına sarhoş çıkma hakkı olduğunu söylemişti.

Programındaki alkollü konuğa tahammül edemeyen Okan Bayülgen’in bu konudaki görüşleri bir yılda yüz seksen derece değişti. 2005 yılının son ayında Kanal 7’de yayınlanan Şebnem Kısaparmak’la Paylaştıkça’ya katılan Hakan Taşıyan’ın sarhoş olması, Kısaparmak’ı zor durumda bırakmış ve sunucu reklam arasında konuğunu yayından çıkartmak zorunda kalmıştı.

Yaşanan bu olayı değerlendiren Okan Bayülgen o zamanki adıyla ‘Televizyon Makinası’nda şu cümleleri kullanmıştı; “Sanatçı topluma örnek olmak zorunda değil. Adam yayına içerek çıkabilir.” Yine aynı programda Bayülgen, “Keşke benim de elimde olsa da ben de yayına sarhoş